Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan får du iPhone-lignende låseskærms-meddelelser vist på din Android [TIP]

Sådan får du iPhone-lignende låseskærms-meddelelser vist på din Android [TIP]

Hvis du på Android savner meddelelser på låseskærmen ala iPhone, så kan SlideLock app’en hjælpe dig.

Selvom at smartphone-entusiaster oftest er grupperet i hver sin lejr, og tilnærmelserne til tider kan nå uanede højder, så kommer man ikke uden om, at de enkelte systemer har sine fordele. 

Android brugere, der kommer fra Apples populære iPhone, argumenterer ofte skiftet med Androis frihed, som ikke kan siges at være til stede på iOS. Alligevel kan der, som nævnt før, være funktioner som fungerede godt på den gamle iPhone. 

Netop derfor vil Mobilsiden.dk idag vise hvordan du får låseskærms-meddelelser ind på din Android, så det virker på samme måde som iPhone, hvis det altså skulle være noget du savner.

Hele balladen opsættes fra SlideLock app’en du kan hente gratis fra Google Play butikken her. App’en fungerer som supplement til din nuværende låseskærm, så behøver altså ikke fjerne mønster, kode eller hvad du bruger som beskyttelse.

- Når du starter app’en for første gang, og har læst lidt om funktionaliteten, så vil den overstående besked dukke op på skærmen. App’en spørger her om adgang til meddelelserne(notifikationer) på din Android enhed. tryk derfor “Enable now” efterfulgt af “OK”.

- Så sætter du flueben ud for “SlideLock”, og vender tilbage til app’en.

- Derudover er app’en enorm nem at hitte ud af. Du kan i oversigten selv hvilke apps der skal dukke op i dit nye SlideLock vindue.Som du kan se i videoen herover, så vil du nu have en iOS 7 lignende låseskærm, hvor dine meddelelser dukker op i stil med iPhone. Du kan afvise dem, men også låse op på de enkelte emner, og hurtigt springe direkte i den ønskede app. 

Hånden på hjertet, hvis du har skiftet styresystem, er der så funktioner som du alligevel savner fra din gamle smartphone? 

Kilde: Phandroid

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Jari 04-06-2014 07:58:33

Ser fint ud. Jeg fortsætter dog med at bruge Peek, som kun aktiverer skærmen, hvis jeg løfter telefonen eller tager den op af lommen.

0 0

Om brug af cookies