Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan fjerner du billeder fra Fotostream

Sådan fjerner du billeder fra Fotostream

Billeder fra din iPhone ligger også på Fotostream - men de er ikke så lette at fjerne. Vi fortæller her hvordan du gør.

Som du sikkert ved så uploader Fotostream alle dine nye billeder fra Kamerarulle på din iPhone til iCloud helt automatisk, og derefter videre til din iPad og computer.

Ifølge Apple har du plads til de seneste 1.000 billeder på iCloud, og som du sikkert kan se, kan de ikke slettes fra din iPhone. Som udgangspunkt bliver billederne på iCloud i 30 dage før de slettes af systemet.

Apple tillader ikke at du fjerner dine billeder manuelt, så det skal gøres på følgende måde:


1. Du skal starte med at gå til websiden www.icloud.com og log ind med dit Apple ID.

2. Klik derefter på dit navn oppe i højre side.

3. Når du har valgt din profil, vil du se en “Advanced” knap – klik på denne.

4. Vælg her “Reset Photo Stream”, og vælg “Reset”.

5. Tillykke! Dine billeder er nu slettet på Fotostream.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ravnen1 14-02-2012 12:01:56

Så jeres kritik er at det ikke er for elitære iPhone nørder - og at det jo slet ikke er nødvendig fordi der kommer en update en gang i fremtiden?

Som en der selv har været på nettet, for at finde ud af hvorfor jeg ikke kunne finde ud af noget så simpelt som at slette mine billeder (på denne åh så intuitive telefon) ville jeg da have det fint med at have landet på denne side, istedet for en eller anden engelsk.

0 0
enoC 14-02-2012 23:23:53

Hvis du gerne vil have ALLE billeder slettet fra iCloud, så artiklen helt fint. Men hvis du både har billeder fra farmors fødselsdag og billederne fra festen i fredags, som kæstesten eller konen helst ikke skal se, så er fremgangsmåden i artiklen ikke særlig god.
Derfor er det vel relavant for alle iCloud-brugere, at sletning af enkelte billeder kommer i iOS 5.1.
Men selv efter iOS 5.1 er kommet, så kan det være rart nogle gange lige at få renset i billederne og starte på en frisk. Så fremgangsmåden kan sagtens bruges efter iOS 5.1.
Jeg mener da heller ikke, at jeg har sagt at guiden er unødvendig efter iOS 5.1?
Det bedste du, Ravnen1, kan gøre er at sætte dig ned og læse folks indlæg igennem. Evt. flere gange inden du skriver et indlæg..

0 0
enoC 13-02-2012 16:39:08

Jeg er snart meget træt af at der kommer artikler, hvor der ikke er brugt særligt meget tid på research.
Jeg ved godt at denne artikel mere eller mindre er ren copy-paste, men brug da lige 10 min mere på at undersøge sagen, inden artikel bringes!!

Apple tillader sletning af enkelte billeder og det kommer i iOS 5.1.
Det burde have stået i artiklen. Der burde også stå i artiklen at man skal have programmet iCloud installeret på sin Windows computer og logge ind med samme iCloud konto på iPad/iPhone/iPod som på computeren, før billederne automatisk kommer fra iCloud til computeren. Med Mac skal man vist bare have installeret nyeste opdatering og logge ind med samme iCloud-konto, før at det virker.

Jeg håber at MobilSiden.dk snart sætter standarden højere end disse EB og BT lignende halvsløje artikler, som enhvert 14-årig skolebarn, med lidt indsigt i teknologi og Apple-universet kunne have skrevet..

0 0
Mikos 14-02-2012 11:56:44

Fremgangsmåden, der er opsat i artiklen, virker den ikke?

0 0
Ravnen1 14-02-2012 12:03:02

Jo, men den er åbentbart ikke kompliceret nok for enoC.

0 0
enoC 14-02-2012 23:09:46

Hvis der kun skal tre-fire linjer tekst mere til at gøre artiklen kompliceret, så må du da have en svær hverdag:)
Jeg har aldrig sagt/skrevet/fortalt/hvisket/råbt at fremgangen ikke virker. Jeg siger bare at researchen er ringe, mobilsiden burde stille højere krav og at der mangler informationer som alle kunne drage nytte af, nybegynder, skilled eller elite-brugere...

0 0
Henrikmand 14-02-2012 08:26:55

Enig!

Problemet er, at dette cafe-site-iphone-for-begyndere-gamle-nyheder-medie får lov til at poste direkte på mobilsiden.dk, hvor brugerne generelt har lidt mere indsigt.

Det samme gælder for artiklerne fra T3.

0 0

Om brug af cookies