Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan gemmer du Snapchat indhold på iPhone i ubemærkethed [TIP]

Sådan gemmer du Snapchat indhold på iPhone i ubemærkethed [TIP]

Denne iPhone-app gemmer billeder og video fra dine Snapchat-venner helt uden at de ved det.

Snapchat-tjenesten er kritiseret for den haltende sikkerhed adskillige gange, men det forhindrer dog ikke brugerne, i at sende afslørende billeder og videoer afsted til andre Snapchatters. 

Man får jo besked, hvis modtageren tager skærmbillede af det sendte ikke? Jo hvis man bruger den almindelige Snapchat app. Hvis du istedet bruger Snap Save fra App Store, så kan du i ro og mag gennemse både billeder og video længe efter modtagelsen på iPhone, uden at afsender ved af det. 

- Start med at hente “Snap Save for Snapchat” i Apples App Store her.

- Nu skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode fra Snapchat.

Så vil al dit modtaget indhold (billeder/videoer) dukke op i kronologisk rækkefølge.

- Når du vælger et af dem, kan du via delingsikonet i højre hjørne gemme indholdet til kamerarullen. 

Du vil herefter ikke overraskende blive tilbudt en "Pro version" for 13 kr., der fjerner reklamer og byder på flere funktioner. Ønsker du ikke den, så trykker du blot "No, thanks". 

Hvis du ikke ønsker at gøre brug af denne app, så husk at andre måske ikke er helt så lovlydige som dig. Del derfor kun indhold, som kan tale at se dagens lys mere end én gang.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 10-03-2014 15:27:30

Endnu et bevis på at i favorisere Apple produkter frem for andet.. Den samme applikation kan fås til Android og har kunnet det længe, men den vælger i ikke at skrive om.. Det skal åbenbart kunne findes i App Store, før end at i skriver om det..

2 5
Morten Rank 10-03-2014 23:46:45

Hej Daniel. Det er desværre ikke lykkedes mig at finde app'en fra samme udvikler i Google Play, selvom der istedet findes et hav af alternativer. Vi bestræber os på at lave brugbare tips til både iOS, Android og Windows Phone. Så når vi f.eks. laver et "iPhone-tip" som her, så udelukker det forhåbentlig ikke muligheden for, at de konkurrerende platforme har lignende apps. Måske du istedet kan hjælpe Android-læserne med et link til app'en? :)

Mvh Morten Rank, Mobilsiden.dk

2 0
Daniel Jørgensen 11-03-2014 16:44:48

Af en eller anden grund kom min tekst ikke med..

Men appen ovenfor, kan gemme billeder og videoer uden at afsender bliver oplyst om det. Desuden kan man styre hvorvidt afsender skal kunne se om man har læst en besked de har sendt.

1 1
TF 10-03-2014 17:34:13

Vis du ikke kan lide lugten i bageriet.....

0 8
Om brug af cookies