Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan kan du sikre besked-blitzer på Android [TIP]

Sådan kan du sikre besked-blitzer på Android [TIP]

Idag viser Mobilsiden en af de apps fra Google Play, der kan sikre kamera-blitz, når mobilen ringer eller modtager sms.

Smarthone-brugere med særlige behov kan ofte under mobilens tilgængeligheds-indstillinger finde muligheder og hjælpemidler til at klare hverdagens brug med de smarte og trykfølsomme skærme. Mobilsiden vil i den forbindelse se nærmere på et lille tip, som oprindeligt er tiltænkt mennesker med nedsat eller manglende hørelse. 

Det skal dog ikke forhindre andre læsere med velfungerende lyttelapper i at bruge dagens tip, hvis i finder det anvendeligt i dagligdagen. 

Måske du en uforstyrret dag på jobbet har deaktiveret både lyd og vibration på din Android-mobil, men alligevel gerne vil kunne se, når der kommer et opkald eller sms.

Derfor har Mobilsiden fundet én af de mange apps på Google Play, der vha. kamera-blitzen kan notificere om opkald og sms, så lad os bare komme igang.

Bemærk: Dagens tip kan fra mange Android-enheder findes på mobilen standard, men da det ikke er tilfældet på alle, gør vi istedet brug af en app dertil.

Dagens app er ganske gratis og derfor også begrænset til at kunne håndtere telefonopkald og sms. App’en hedder Flash Alerts og kan hentes fra Google Play her.

- Når du først åbner app'en, skal du starte med at trykke “Next”.

- Nu skal vi sikre, at din Android-smartphone er udstyret med en blitz, tryk derfor “Test” efterfulgt “Next”, når app’en har fundet den.

- Så er der nye test klar til mobilen. Efter tryk på “Test” skal vi kontrolle, at blitzen tænder 5 gange. Sæt igang! 

- Da alt er i den skønneste orden afslutter vi derfor konfigurationen med et tryk på “Flash Confirmed” og efterfølgende på “Complete Setup”.

- Så er vi inde vi inde ved reelle indstillinger til app’en. Som du kan se, så er “Use Flash Alerts” aktiveret på forhånd, og desuden sat op til både “Incoming Call”(ingående opkald) samt “Incoming Text”(ingående sms).

Så er du klar til blive blitzet!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies