Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan ser du dine slettede Android-notifikationer [TIP]

Sådan ser du dine slettede Android-notifikationer [TIP]

Er du ved en fejl kommet til at fjerne en notifikation på din Android-smartphone, før du fik læst den? Med dette tip kan du nemt se notifikationen igen.

På en Android-smartphone kan der dagligt strømme mange, mange notifikationer til, og måske har du prøvet at komme til at skubbe en af dem væk ved en fejl eller er kommet til at fjerne alle.

Måske ville du gerne have vidst, hvilken app der sendte en bestemt notifikation, eller måske overså du indholdet af den. Heldigvis ligger der i Android 5.0 Lollipop og nyere en funktion gemt, så du kan se alle dine tidligere modtagne notifikationer i hele systemet.

Læs også: Google: Tag et sikkerhedstjek og få 2GB gratis lager [TIP]

Funktionen hedder Underretningslogfil og består, som navnet indikerer, af en logfil over de notifikationer, du har modtaget siden sidste genstart. Ved hver notifikation kan du se hvilken app der har sendt den, hvornår og dele af, hvad der stod i den.

Med den funktion kan du altså nemt se, hvad du modtog af notifikationer, selv om du måske er kommet til at fjerne en eller flere ved en fejl. Af uvisse årsager er siden ikke mulig at finde frem i indstillinger. Derimod skal du gøre følgende i hjemmeskærme såsom Google Nu Starter-hjemmeskærmen:

  1. Hold fingeren nede på et tomt område på hjemmeskærmen
  2. Klik på ”Widgets” og vælg den widget, der hedder ”Genvej til indstillinger”
  3. En oversigt over genveje til indstillinger kommer nu frem. Klik på ”Underretningslogfil”
  4. Genvejen er nu oprettet på hjemmeskærmen, og du har nu adgang til underretningslogfilen med et enkelt klik.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies