Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan skriver du autotekst i beskeder

Sådan skriver du autotekst i beskeder

TIPS: Se her hvordan du hurtigt og nemt kan skrive autotekst, så du hurtigt og nemt kan sende bestemte hilsner.

En af de små nye smarte features i iOS 5, er muligheden for at opsætte en række korte sætninger, som du bruger ofte i dine beskeder eller mails. Det kunne f.eks være “Hej med dig”, “Vi ses snart”, “Er på vej”, “Med venlig hilsen” osv.

Du opsætter disse autotekster i iPhone Indstillinger -> “Generelt” -> “Tastatur”. Her kan du se dine “Genveje”, men det er de færreste der ved at man kan klikke på “Rediger” knappen øverst i højre side, og hermed “Tilføj ny genvej".

Du opretter f.eks en genvej der hedder “Hej med dig” og vælger en genvej der hedder “hmd”. Når du så sidder og skriver en SMS eller en e-mail, så skal du bare skrive “hmd” (uden “”), og derefter på mellemrumstasten. Derved indsættes Hej med dig.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BallonPedro 20-10-2011 12:09:12

Hvis ikke IOS var så lukket kunne man jo bare som på Android installere T9 eller Swype.
Fik ved seneste 2.3.4 på min Arc Swype på og der kan man altså skrive "Hej med dig" lige så hurtigt som det tager at skrive "hmd" på iPhone.
Det kræver nemlig også kun 3 tryk :)

0 0
Klaus 21-10-2011 01:50:06

Tror i øvrigt at verdensrekorden i speedtexting er sat på Iphone, bare for en god ordens skyld:) Men det lyder da supersmart at du kan skrive Hej med dig så hurtigt, ku godt tænke mig at prøve det der Swype:) Men hvad er det der med at IOS er så lukket, jeg har da lige downloadet T9 til min 4..? Blir sgu helt bange for at jeg har gjort noget forkert..?

0 0
BallonPedro 22-10-2011 13:56:30

Okay.. trækker det lidt i mig igen så. Men har altid hørt fra iPhone brugere at der ingen muligheder var for at skifte til andet end det indbyggede qwerty tastatur.
Det er da dejligt hvis der er kommet andre muligeder :)

0 0
Jesper Søgaard 20-10-2011 11:10:18

Det skal hurtigst muligt udrulles til landets unge. Så er der direkte oversættelse af deres SMS sprog og dermed en chance for at os ældre forstår et klap.. NAIZ!!

0 0
Onkel_Per 20-10-2011 11:21:01

+1

PS. Du må også hellere selv få det installeret med det samme ;-)

0 0

Om brug af cookies