Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan skriver du til Apples Siri [TIP]

Sådan skriver du til Apples Siri [TIP]

Hvis baggrundsstøjen forhindrer Siri i at forstå hvad du skal bruge hjælp til, så skriv det istedet til hende.

Vi har for nyligt fortalt på mobilsiden.dk, at Nu skal Siri lære at forstå brugerne bedre. Apples personlige assistent har nemlig gennem tiden fået kritik, for ikke at leve op til techgigantens sædvanlige høje standard.

Nyt håb for Siri på dansk

Som enhver anden stemmegenkendelse så hjælper det på Siri, når der ikke er al for meget baggrundstøj bag din indtale. Netop derfor vil mobilsiden.dk idag kort forklare, hvordan du istedet skriver til Siri via iOS-enhedens indbyggede tastatur.

Jamen hvorfor så overhovedet bruge Siri og ikke bare søgefeltet i Safari app’en, der jo kan det samme? Jo fordi at Siri fungerer fra låseskærmen og derved kan finde det du mangler langt hurtigere.

Processen startes på samme måde som en indtalt kommando, men det er her ikke vigtigt hvad du reelt siger til Siri.

- I mit eksempel siger jeg bare “Boo”, da ordet er kort og derved hurtigere at slette. Sjovt nok finder Siri faktisk en amerikansk prof. golfspiller under navnet, men jeg scroller istedet op og trykker på “tap to edit” lige under det indtalte ord.

- Herefter kan jeg skrive det spørgsmål jeg ønsker til Siri og herefter hurtigt blive guidet frem til den Wikipedia artikel jeg har brug for. Nemt og hurtigt.

Bruger du nogensinde Siri til søgningen, eller er det bare en gimmick for dig?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies