Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan slår du dråberne fra på Samsung Galaxy S III

Sådan slår du dråberne fra på Samsung Galaxy S III

TIP: Er du træt af "dråbe"-lyden i Galaxy S III. Læs her hvordan du skruer ned eller slår dråben fra.

Samsung Galaxy S III: (Foto: Mobilsiden.dk)
Samsung Galaxy S III: (Foto: Mobilsiden.dk)

Er du heldig at have modtaget den nye Samsung Galaxy S III, men er blevet træt af dråbelyden, der fremkommer hver gang man trykker på en systemfunktion?

Rolig. Der er hjælp forude, for du kan nemlig skrue ned for systemlyden, eller helt vælge at slå dråbelyden fra.

1. Du skal gå ind i telefonens indstillinger, (tryk menu – indstillinger) herinde er der en række menupunkter du kan vælge imellem.

2. Find menuen der hedder ”lyd”, og herunder ”lydstyrke”. Herefter kommer et vindue frem med en række lydindstillinger. Den nederste er den der styrer systemlydende. Ved at rykke i ”slideren” kan du skrue ned for lydniveauet.

3. Ønsker du at fjerne dråbelyden helt fra telefonen kan du gå tilbage til ”lyd” menuen, hvor du kan fjerne fluebenet i det punkt der hedder ”berøringslyde”.

En video herunder viser dig overnævnte guide, dog på engelsk.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Benjamin Jensen 19-06-2012 22:36:35

Søren....

Det er lidt ærgerlig, at du ikke er gammel nok til at forstå sarkasme, men jeg mente sådan set bare, du vel har valgfriheden på en android til at lade være med at klikke på artiklerne, hvis du ikke mener de er vedkommende.

Der er jo ikke flere muligheder, og hvorfor skal det være så svært? Man er da ikke et geni, fordi msn laver det besværligt. Men det er åbenbart den gængse opfattelse, at fordi det har mange funktioner så skal det partout være svært.

Endnu et eksempel: At lave mapper på iPhone gør man ved at tage en app og lægge den oven i den anden, og skriver mappenavnet.

På android: Du skal først lave en genvej til dine apps, derefter skal du lave en mappe. Nu vil jeg så flytte mappen ud på den første side. Det kan jeg ikke, fordi den er fyldt op. Så skal jeg først rykke de gamle apps til en anden side, og SÅ kan jeg flytte mappen. På iPhone er det bare simpel drag n drop, og du fører bare din nye app ved siden af den du vil flytte.

Det er godt nok retardoes der har lavet dette system.

N

Der er en type indstillinger for meddelelser, som går på meddelelsescenter. Slår du fb fra i meddelelsescenter, så kommer der ingen pushbeskeder selvom det er slået til under programmet i indstillinger. Så nej, det passer ikke ;)

0 0
Dennis Berner 27-06-2012 07:47:55

Hej Benjamin.
Havde slet ikke set hvad mit svar på artiklen havde resulteret i. Men kan kun opfordre dig til at få en ny android telefon. En SGS II kommer så vidt jeg ved ikke med det nyeste android. Når du kommer op i Android 4.X er det en helt anden verden. Jeg har selv en Nexus S, den er ret gammel, men med android 4.X, og en ny firma telefon Samsung Xcover, der kun kommer med android 2.X det er en helt anden verden.
Og allerhelst skal du have en telefon der ikke er ændret i software. Som samsung og htc gør.

0 0
Søren D 20-06-2012 09:19:44

forstår fint din sarkasme, men den har bare ikke noget med dit oprindelige indlæg at gøre, der drejede sig om hvor artiklerne blev præsenteret!?

Dine udfordringer mht. mapper og ikoner kan jeg ikke genkende - jeg gør netop som du beskriver på både tablet og telefoner med 4.0.

Tror altså alvorligt du skulle overveje en af de kommende modeller fra Doro hvis du fortsat er tvunget til at bruge Android af dit firma. Doro har mange fine succeshistorier på deres webside med brugere, der nøjagtig lige som dig var utilfredse med deres nuværende mobiltelefoner som de også syntes var ALT for besværlige at bruge, men som her fandt det de ledte efter...

0 0
Benjamin Jensen 20-06-2012 11:46:46

Søren D - Dit forsøg på at virke nedladende virker faktisk ikke særlig seriøst. Du forholder dig ikke til det faktum, at på en Android telefon er alting bare mere besværligt end på en iPhone. Og dette har intet med at gøre med, at det er pga flere funktioner. Brugervenligheden kunne android jo godt have kopieret. Men de har valgt at gøre tilgange mere besværlig.

Ja, du gør jo som jeg beskriver, men problemet er jo, at jeg kan gøre samme ting på 1/10 del tid på en iPhone.

Jeg er ikke tvunget af mit firma til at bruge Android. Alle de andre har Iphones sjovt nok, og jeg skal da også brokke mig til dem, næste gang jeg kommer på hovedkontoret. Men skidtet har jo nok været billigt, og det har vel været grunden.

En anden ting jeg har oplevet med min SGS 2, er den utrolige dårlige dækning. Jeg har Telenor på begge mine mobiler, og den kan knap holde 3G signal når jeg holder på telefonen. Jeg synes ærlig talt det er mærkeligt, for jeg har endnu ikke haft min iPhone på EDGE hvor jeg bor, og samtidig har man skulle høre om iPhones antenneproblemer?

N>> Jeg går ind i alt med åbent sind, og jeg kendte da også til Android før, da jeg arbejdede som kørende telesælger. Men jeg skal ærligt indrømme, at jeg har været ved at kaste telefonen hen af gulvet i bare frustration, fordi den er så uendelig ulogisk, og at jeg ikke gider bruger timer på at sætte mig ind i hvordan man gør forskellige ting. F.eks. kæmper jeg stadig med at de nyheder jeg får via RSS feeds til at blive ændret til andre nyheder. Jeg kan kun vælge typer af nyheder, men ikke fra hvilke sider. Måske du vil være behjælpelig der?

0 1
20-06-2012 13:38:17

Ang. mapper på dine homescreens, ja så kan du ikke bare flytte rundt på dem. Men nu er der jo også en del andet en ikoner på de fleste homescreens.. Men hvorfor overhovedet smide mapper på din homescreen ? Jeg har alle mapper i min app drawer, og har kun widgets og ikoner til meget brugte apps på mine homescreens.

Ang. dit problem med RSS feeds, så må du uddybe før jeg kan hjælpe. Hvilke apps bruger du osv...

Og selvfølgeligt vil der være ting der tager længere tid på android i forhold til iOS, og også den anden vej....

Vedr. dækning så er det jo nok meget afhængigt af hvor man befinder osv... Der hvor jeg bor havde min sgs2 meget bedre dækning/signal end min kone's iphone, og vi var begge kunder hos 3..

Det kan jo også bare være at du holder den "forkert" ;D

0 0
Søren D 20-06-2012 12:15:36

Nå nå prøver jo bare at hjælpe dig til en god oplevelse med Android, men det lyder jo som om både du og dit firma vil være bedst hjulpet med en IPhone, så der også bliver tid til at arbejde og du igen får dækning..

0 0
20-06-2012 09:00:41

Men der er stadigt indstillinger til FB to steder i iOS, hvilket for mit vedkommende ikke virker særligt brugervenligt/logisk....

Jeg tror mere at dit problem med din SGS2 er din modvilje mod android ;D Men det er jo også fair nok.

1 0
Dennis Berner 18-06-2012 20:56:22

ved godt der ikke følger en manual med til disse "smart"phones. men skal vi snart til at opdele diverse sider i begynder afdeling og seriøs afdeling? nu er der begyndt at komme "nyheder" om hvordan man fjerne lyde på sin android og beskeder der springer frem på skærmen på iphone/ipad. det er simple ting som man kan finde ud af bare ved at kikke i menuen på sin dims. hvad med nogle seriøse tricks? noget man ikke kan læse sig til? noget der kommer med erfaring.
jeg er overhovedet ingen guru. men jeg kan læse. dog ikke stave. kom nu med noget nyt og spændende....

0 0
Benjamin Jensen 19-06-2012 01:26:45

Hvis du ser ude til venstre, vil du se det står under "tips" og ikke "nyheder".

At vi kan finde ud af det, er ikke ensbetydende med at alle kan. Jeg har lige fået en SGS II som firmatlf, og jeg kan ved gud godt bruge disse tricks, da jeg har siddet og rodet med den i timevis for at finde ud af hvordan den fungere. Den er i hvert fald ikke halvt så brugervenlig som min iPhone!

0 0
Søren D 19-06-2012 13:55:19

Kan godt være at artiklen ender under "tips", men den startede nu her på siden som en "nyhed"

Mht. til brugervenligheden på din SGS II så har du sikkert ret! Hvis man kommer fra et Apple produkt eller en gammel Symbian, så kan alle de indstillingsmuligheder en moderne smartphone byder på, sikkert godt virke forvirrende - du må finde en yngre kollega i firmaet der kan vise dig hvordan det virker..

1 0
Benjamin Jensen 19-06-2012 14:21:40

Nej, det starter ikke som en nyhed. Den ligger bare på forsiden, men man har åbenbart ikke "friheden" på en android tlf til at vælge artiklen fra, hvis man selv ønsker det? Det sparer ellers et klik ;)

Jeg føler mig nu stadig ung, og jeg har haft computer siden 1984. Så mon ikke jeg kan finde ud af en android? Den virker bare i logik som en ZX Spectrum, og som bekendt kunne den ikke særlig meget.

Nej, jeg undres over hvorfor alting skal være så svært. Du mener tydeligvis, at jo sværere en ting er, jo mere kan telefonen.

I går brugte jeg en halv time på at slå lydene fra Facebook opdateringer fra på min tlf. En stor forskel på iPhone og android skal jeg lige hilse og sige.

På iPhone går jeg bare ind i indstillinger og meddelelser (ja, det er jo logisk at det er meddelelser jeg skal ind i ikke?) og finder der alle mine programmer på min iPhone. Så kan jeg bestemmer hvordan de skal reagere, og her er der sjovt nok langt flere muligheder end på android.

På en android tlf skal jeg finde applikationen, og trykke på en fysisk knap - indtillinger, og ned og finde hvordan den skal reagere. Havde det nu bare været konsekvent for alle apps, så var det vel okay, men det er det bare ikke.

Push meddelelser er jo nærmest ikke-eksisterende, så når der sker noget på en app, så ser jeg det ikke. Jeg har godt nok slået push til, men der sker kun noget engang i mellem.

For slet ikke at tale om når jeg skal slette programmer på en android. På en iPhone holder jeg bare knappen nede så ikonet vibrere, og trykker på krydset. Ja, du kender selv den omstændige vej på en android ;)

Det virker sgu stadigvæk som om det OS er i beta.

0 0
19-06-2012 15:41:20

Nårh som når man skal slå push notifikationer fra 2 forskellige steder på en iphone for at få dyret til at holde kæft ? Var det den form for brugervenlighed du gerne vil have ?

0 0
Søren D 19-06-2012 16:41:28

Mobilsiden har faktisk lige for nylig haft en artikel om en fin nyhed fra Doro - den lyder lige som den helt rigtige Android til morfar-typerne: http://www.mobilsiden.dk/nyheder/android-telefon-skal-fa-aeldre-over-pa-smartphone,lid.19150/

1 0
19-06-2012 15:41:45

Glemte at sige at det var på FB app'en...

0 0
Søren D 19-06-2012 15:30:02

Nyheder -> Nyeste - her kommer alle artiklerne vist forbi på mobilsiden.dk,,, uanset OS...

Nope ikke svært - der er bare mange funktioner - ergo tager det lang tid....Men du kan jo bare spørge i sidens velfungerende debatforum hvis det bliver for svært for dig - Der sidder rigtig mange hjælpsomme Android-brugere der gerne hjælper ældre medborgere med problemer

1 0

Om brug af cookies