Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan slår du lyden i videoer fra på Facebook [TIP]

Sådan slår du lyden i videoer fra på Facebook [TIP]

Som standard afspiller Facebook-appen nu lyd i videoer, når du scroller igennem dem. Synes du det er irriterende? Se her hvordan du slår det fra.

Foto: Facebook.com

Facebook har for nyligt introduceret en ny funktion i appen til Android og iOS, hvor lyd fra videoer nu automatisk afspilles, når du scroller igennem nyhedsfeedet. Men ikke alle er lige begejstrede for ændringen.

Læs også: Facebook: Vi vil fjerne spam-hjemmesider fra dit feed

Hvis du ikke gider at have lyd til at afspille hver gang du støder på en video i dit nyhedsfeed, så kan du heldigvis lynhurtigt slå det fra. Nedenfor følger de trin, som du skal igennem for at slå automatisk afspilning af lyd i videoer fra på både Android-smartphones og iPhones.

Foto: Mobilsiden.dk

Sådan slår du lyd i videoerne fra

På Android-smartphones skal du åbne Facebook-appen og klikke på -ikonet. Herefter skal du scrolle ned til ’Appindstillinger’, som du skal klikke på. I indstillingerne under ’Generelt’ ligger der allerøverst en ny indstilling kaldet ’Videoer i Nyheder starter med lyd’. Den er som standard slået til, og det er altså blot et tryk på denne knap, der står lyden fra.

På iOS skal du vælge -knappen og herefter ’Indstillinger’. Derefter klikker du på ’Kontoindstillinger’ og så ’Lyde’. Her finder du samme indstilling kaldet ’Videoer i Nyheder starter med lyd’, hvor der en knap, som du kan trykke på for at slå funktionen til eller fra.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies