Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan slår du lyden i videoer fra på Facebook [TIP]

Sådan slår du lyden i videoer fra på Facebook [TIP]

Som standard afspiller Facebook-appen nu lyd i videoer, når du scroller igennem dem. Synes du det er irriterende? Se her hvordan du slår det fra.

Foto: Facebook.com

Facebook har for nyligt introduceret en ny funktion i appen til Android og iOS, hvor lyd fra videoer nu automatisk afspilles, når du scroller igennem nyhedsfeedet. Men ikke alle er lige begejstrede for ændringen.

Læs også: Facebook: Vi vil fjerne spam-hjemmesider fra dit feed

Hvis du ikke gider at have lyd til at afspille hver gang du støder på en video i dit nyhedsfeed, så kan du heldigvis lynhurtigt slå det fra. Nedenfor følger de trin, som du skal igennem for at slå automatisk afspilning af lyd i videoer fra på både Android-smartphones og iPhones.

Foto: Mobilsiden.dk

Sådan slår du lyd i videoerne fra

På Android-smartphones skal du åbne Facebook-appen og klikke på -ikonet. Herefter skal du scrolle ned til ’Appindstillinger’, som du skal klikke på. I indstillingerne under ’Generelt’ ligger der allerøverst en ny indstilling kaldet ’Videoer i Nyheder starter med lyd’. Den er som standard slået til, og det er altså blot et tryk på denne knap, der står lyden fra.

På iOS skal du vælge -knappen og herefter ’Indstillinger’. Derefter klikker du på ’Kontoindstillinger’ og så ’Lyde’. Her finder du samme indstilling kaldet ’Videoer i Nyheder starter med lyd’, hvor der en knap, som du kan trykke på for at slå funktionen til eller fra.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies