Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan slipper du for Facebook Messenger [TIP]

Sådan slipper du for Facebook Messenger [TIP]

Det er ikke alle, der er glade for Facebooks udstødelse af beskederne fra hovedappen, men her er en lille genvej

Hvis du også er træt af at skulle over i en anden app for at sende en besked til vennerne på facebook, så er her et lille tip, som måske kan gøre det lidt lettere.

Facebook virker nemlig lige præcis som det skal, hvis man i stedet for at gå ind i Facebooks app så åbner sin browser og logger på Facebook i den.

Der er det nemlig muligt at sende beskeder uden at skulle ud i alle mulige andre apps eller vinduer, det virker ligesom på computeren på skrivebordet.

Der er stadig mulighed for at tjekke ind på en fashinabel café, lægge billedet af den fancy kaffe op, mens du læser om alt fra Paris Hilton til det seneste fra Rasmus Tantholdt, der som altid er ude i et af verdens brændpunkter.

Det er ikke alle funktioner, der er med, men langt det meste er der og så er der den bonus, at hvis du afinstallerer de to Facebook-apps, så kan du også spare lidt strøm.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Shawn S. Ø 18-08-2014 06:59:08

messenger er genialt og den har gjort det noget lettere at skrive beskeder. At bruge browseren virker som et skridt tilbage.

1 1
14-08-2014 07:53:16

Fint nok, men er det ligesom ikke apps der definerer den "nye" smartphonebølge startet med iphonen? Eller skal vi tilbage til at kører alt i browseren igen......Men selvfølgeligt et fint alternativ, jeg bruger også browseren til mobilsiden, da jeres android app virker af h. til...

5 4
Naggie21 14-08-2014 07:46:19

Jeg forstår simpelthen ikke hvad den had handler om?

3 2
Dennis Høegh 18-08-2014 13:42:27

Jeg tilslutter mig lige her. Nogle der kan forklare det uudholdelige koncept i føler i har fået trukket ned over hovedet? Messenger fungerer 100% som den skal (efter mit behov)

Xperia Z Ultra

0 1
Om brug af cookies