Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sådan vinder du over vennerne i Subway Surfers

Sådan vinder du over vennerne i Subway Surfers

Tip: Vi har skrevet en guide til, hvordan du kommer godt i gang med det succesfulde danske spil Subway Surfers, og vinder over vennerne.

Screenshot fra applikationen Subway Surfers
Screenshot fra applikationen Subway Surfers

Det danske succesfulde spil Subway Surfers er stærkt vanedannende, hvilket du formentlig vil give os ret i hvis du har prøvet at spille det. Senest er vores chefredaktør blevet så vred på spillet, at han på hans blog kaldte Subway Surfers for pisse-irriterende.

De to danske udviklerfirmaer, SyboGames og Kiloo Games, skal have ros for, at have skabt et spil, hvor man ikke skal gennem præcis samme bane hver eneste gang man starter forfra, hvilket fremmer lysten til at prøve igen.

Men er du ikke kommet helt i gang med spillet endnu, eller blevet ramt af Subway Surfer-feberen, har vi her samlet et par tips til, hvordan du forholdsvis hurtigt kan få en ganske pæn score.

Kom hurtigt i gang med Subway Surfers

Det første du skal gøre for at komme i gang med Subway Surfers er, at downloade det til din iPad, iPod Touch eller iPhone via Apples App Store – spillet er gratis. Når applikationen er downloadet skal du enten logge ind med Game Center eller Facebook, og derefter er spillet klar til start.

Du skal sørge for at Jake (graffiti-maleren) ikke fanges af lovens lange arm, da de snupper ham i at lave graffiti på togvognene, og på flugten gælder det om at samle flest mulige coins.

Foruden at samle coins skal du også gennemføre missioner og ”daily challenges”, der består af alt fra at rulle 30 gange rundt, til at hoppe over fem togvogne og indsamle bogstaver til de daglige ord. Der er nye missioner hver dag.

For hver tre missioner du gennemfører, bliver din score ganget med en mere, og når du har gennemført alle missioner, bliver dine coins ganget med 30. Hvilket kan blive til gange 60 ret hurtigt, hvis du i spillet samler stjernen op, hvor der står x2 på.

En anden god huskeregel er, at man i ”shoppen” kan købe diverse hjælpemidler; hoverboards, mystery box, headstarts samt gøre så hjælpemidlerne virker i længere tid.

Synes man ikke det går hurtigt nok med at indsamle coins, så kan der købes flere for rigtige penge. Men jo flere venner der spiller, og jo mere de spiller, er der også coins at hente på den måde. Hver gang dine venner har startet 50 spil, er der f.eks. 50 coins at hente, fra en ven.

Husk at samle alle de gode bonus ting på ruten
Husk at samle alle de gode bonus ting på ruten

Slå vennernes highscore

Skal vennernes highscore slås, kan du altså benytte dig af ovenstående tips. Nogle brugere vil klart mene det er ren logik, men der er måske også spillere derude, som endnu ikke har fundet ud af det med missionerne skal gennemføres, for at det er nemmere at få en highscore.

De venner der har flere point end dig, vil vises i øverste højre hjørne, den du er tættest på vil hele tiden fremgå der.

Er du interesseret i at se highscores fra hele verden, så kan du se dette ved hjælp af Game Center. Men vi kan godt røbe der skal kæmpes bravt for at nå disse.

Den ny iOS opdatering byder på følgende
Den ny iOS opdatering byder på følgende

Subway Surfers fremtid

Vi har været i kontakt med skaberne af spillet, og de har godt nyt at fortælle til de hungrende fans af spillet.

Der er netop kommet en ny opdatering til iOS-versionen, denne kan du læse mere om her.

-”Foruden en opdateringen til iOS arbejdes der endvidere også på en Android version, men jeg kan ikke sige hvornår den kommer endnu,” fortæller Sylvester Rishøj der er Kreativ direktør i SYBO Games til Mobilsiden.dk

-”En Windows Phone version er ikke utænkelig, men endnu ikke sat i produktion,” slutter han.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Serner 23-07-2012 09:07:49

Hej,

multiplier info er forkert, det er ikke coins der bliver ganget op, det er den meter du løber.

så hvis du har 16x så får du 16 point pr meter, ikke 16 point pr coin du samler op i den periode.

0 0
Alfix 13-07-2012 13:29:13

Tag lige fat i den Windows Phone udgave. Den gaar nummer 1 med det samme. Kom saa!!!

0 0
Rene 13-07-2012 17:42:15

wow over 30 downloads så (: Det er gas..

0 0
Alfix 13-07-2012 21:00:59

På Bornhom måske.... Der er nu en del millioner WP devices ude sååhhh... Tilbage til skolebordet hr. rene

0 0

Om brug af cookies