Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sæt "must have"-applikationer på en ønskeliste

Sæt "must have"-applikationer på en ønskeliste

TIP: Læs her hvordan de apps du bare må have til iPhonen, kan sættes på en ønskeliste.

Du kender sikkert det, at man bliver overfuset, med den ene nye smarte applikation efter den anden man “bare må eje”, og nogle af disse smarte “den-må-jeg-bare-eje-applikationer” koster en del.

Derfor er det ret smart at man i iTunes under “App Store”, kan sætte applikationer på en personlig ønskeliste, for at købe dem på et andet tidspunkt.

For at sætte en applikation på listen, så finder du den applikation du godt kunne tænke dig. Herefter klikker du på pilen ved “prismærket” og vælger “Add To Wish List” i pop-up vinduet der kommer frem.

Fordelen ved at gemme køb af applikationer til et senere tidspunkt kunne f.eks være at prisen blev lavere, eller at du vil vente til bankbogen igen er klar.

Køb flere på én gang

For at tjekke din personlige ønskeliste (My Wish List), så scroller du hovedvinduet i iTunes helt ned i bunden. Her finder du din liste under “Settings” - “My Wish List”.

For at købe en applikation på listen klikker du på “prismærket”, og for at fjerne en applikation fra din liste så fører du musen over den og klikker på det lille kryds der kommer frem i øverste venstre hjørne (“Remove from Wish List”).

Du kan ydermere se den samlet pris for alle de applikationer som du har tilføjet din liste, og kan i et hug købe dem alle ved at klikke på knappen “Buy All”.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter 05-08-2011 12:45:24

Så bliver man informeret når de apps man gerne vil have ændrer pris, plus man hurtigt kan se om det er en App der har andre priser tidligere.

0 0
Kokomo 05-08-2011 11:47:57

Er det noget nyt ? Det lyder ikke som en nyhed, men mere som et tip

0 0
Mobilsiden.dk 07-08-2011 22:10:16

Yes... Derfor ligger den faktisk også i kategorien "tips" :)

0 0

Om brug af cookies