Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Sidste chance for gratis tilmelding til rejsekortets bybil [TIP]

Sidste chance for gratis tilmelding til rejsekortets bybil [TIP]

Drive-now er et bybilskoncept, hvor du kan benytte dig af rejsekortet til at klare din rejse med en el-drevet lånebil.

En stor flåde på 400 BMW’er venter i københavnsområdet på at blive taget i brug. De er en del af et samarbejde mellem Arrivas og DriveNow, som skal udvide det kollektive transportnet med fleksibiliteten fra en lejebil.

Konceptet er enkelt, du kan frit benytte en de mange el-drevne BMW’er og betaler kun en fast minuttakst med dit rejsekort. Med den tilhørende app kan du finde den nærmeste bil, stige ind, køre rundt og stille den hvor du vil - så længe du holder dig indenfor DriveNows operationsområde, som indtil videre er begrænset til indre København.

Læs også: Optræk til ny front i taxa-krig

Bilerne er BMW’s karakteristiske i3-elbil og sikrer god komfort, samt en næsten støjfri køretur.

Ordningen koster ikke noget månedligt gebyr eller abonnement, du betaler i stedet en fast minut-takst på 3,95 kr. når du kører og 2,50 kr. når du holder stille. Tilmeldingen til ordningen koster yderlige 295,- kroner, men er du hurtig, og bestiller inden den 15. september, kan du tilmelde dig kvit og frit.

DriveNow-konceptet triller allerede rundt i flere storbyer som London, Wien, München, Düsseldorf, Köln og San Fransisco. København er dog først med en model, som er koblet direkte op til den kollektive trafik.

Du kan tilmelde dig her og knytte dit rejsekort til ordningen. Har du ikke noget rejsekort, kan du i stedet få et kundekort.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies