Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Skærmbilleder kan tages på 2 måder på din nye LG flagsskibsmobil [TIP]

Skærmbilleder kan tages på 2 måder på din nye LG flagsskibsmobil [TIP]

Mobilsiden viser idag hvordan du kan tage skærmbilleder, hvis du har købt LG’s nyeste flagsskibsmobil G3.

Flagsskibsmobilen LG G3 fra den sydkoreanske techgigant har allerede høstet stor opmærksomhed blandt mobilsidens dedikerede Android-interesserede, og i denne LG G3 anmeldelse: Når skærmen tager over [TEST] kan du læse mere om hvorfor mobilsiden har givet LG G3 fem ud af seks mulige stjerner.

LG G3 - se videotesten her [WEB-TV]

Salgsargumentet for flagskibsmobilen ligger til dels i den imponerende og ultraskarpe QHD-skærm som placerer LG i førerpositionen på det område. Mobilen har desuden, som LG G2, knapperne placeret på bagsiden, hvilket må siges at være markant anderledes end andre mobiler. 

Er du derfor ny i LG-universet med din nyindkøbte LG G3, så vil mobilsiden.dk idag demonstrere, hvordan du kan tage skærmbilleder fra den fantastiske 5.5” skærm.

Hardware-metoden

- LG har, som nævnt, placeret knapperne på bagsiden i ergonomisk henseende. Når du skal tage et skærmbillede, så skal du holde power knappen (den midterste) samt volume ned (den nederste) på samme tid. 

- Du vil nu se en lille animation og høre en lille lyd som begge bekræfter skærmbilledet. Du kan se billedet direkte fra notifikationsgardinet øverst, eller ved at gå i mobilens “Galleri” app.

Software-metoden

- Denne er knap så velkendt, som den overstående “hardware-metode”, men måske endnu mere anvendelig i daglig brug. Funktionen her hedder “QuickMemo+” og kan aktiveres alle steder i systemet ved at slide fingeren op fra bunden af skærmen.

- Når dette gøres vil der til venstre være mulighed for at aktivere søgegigantens “Google Now” funktionalitet. Slider du istedet fingeren mod højre og slipper på ikonet, så vil skærmbilledet blive taget. 

- Du kan herefter tilføje tekst eller personlige krudseduller, og naturligvis gemme billedet som ved den anden metode.

Har du nogle helt særlig LG G3-fif så del dem gerne i kommentarfeltet.

Kilde: AndroidPIT

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dan Molberg 15-07-2014 13:56:57

Den der hardware metode er ikke noget LG har lavet, det er Android (ICS og efter) selv, så med mindre producenten selv har omskrevet noget skulle det virke på alle.

2 0

Om brug af cookies