Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Storebox: Gem indkøbsturens kvittering - elektronisk [TIP]

Storebox: Gem indkøbsturens kvittering - elektronisk [TIP]

Skal der holdes styr på de delte udgifter for bofællesskabet er Storebox noget for dig.

Det hvide papir der ufrivilligt printes og minder dig om dagens køb, smides ofte ud eller glemmes bevidst, medmindre de sorte tal på bundlinjen kan trækkes fra i regnskabet.

Alligevel kan papirlappen vise sig nyttig når bofællesskabet eller roomiens andel af de delte udgifter skal gøres op.

Læs også: Portal: Filer fra PC til Android - nemt og hurtigt

Derfor eksisterer der i dag adskillige applikationer hvor du kan indtaste indkøbets mængde og varefordelingen heraf, eller blot at tage et billede af kvitteringen som gemmes til senere brug.

Dette er dog begge aktive handlinger - hvad hvis det hele foregik automatisk?

Mød Storebox.

Storebox: Automatisk, elektronisk kvittering.

Applikationen Storebox, der indtil for nylig hed Kvittering.dk, arbejder sammen med Dansk Supermarked og andre store virksomheder som Topdanmark og TV2, for automatisk og elektronisk at bringe dig købets kvittering.

Ved at downloade applikationen og oprette dig som bruger, vil dine køb fremover kvitteres med en elektronisk kvittering når der handles hos deres samarbejdspartnere.

Applikationen har også push-notifikation, så du på stedet kan sikre dig at have de fornødne papirer.

Hvis du før har spekuleret over hvor stor en mængde kvitteringspapir der dagligt smides ud, er du ikke alene – og det har Storebox tænkt på.

Efter at have tilknyttet et betalingskort til din primære forbrugskonto, kan du vælge at aktivere dig som grøn profil. Dette betyder at dine fremtidige køb ikke vil udløse et print af en kvittering i butikken, og dermed kan du være med til at nedbringe papirspildet.

Læs også: Sådan slipper du for spilinvitationer på Facebook

Det er kun visse forhandlere der ind til videre understøtter dette, og skulle du ønske en fysisk kvittering, kan du blot efterspørge dette. Ligeledes kan du gemme kvitteringer ved at tage et billede heraf og lagre dem i applikationen.

Storebox kan hentes til iOS her og Android her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies