Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tilpas din Windows Phone med baggrunde og ringetoner med Zedge [TIP]

Tilpas din Windows Phone med baggrunde og ringetoner med Zedge [TIP]

Hvis du søger nye baggrunde og ringetoner til din Windows Phone, så er den populære Zedge kilde nu skræddersyet dertil.

Før smartphone-æraen tyede mange mobilbrugere til dyre MMS-tjenester, når mobilen skulle opdateres med særtilpassede operatørlogo’er eller polyfoniske ringetoner.

Siden er der sket meget, og de fleste henter nu indholdet gratis på nettet via browseren eller en dedikeret app til formålet. Er du ikke bleg for at give mobilen et personligt præg, så har du måske også hørt om hjemmesiden Zedge.com, der månedligt leverer 300 millioner emner til 80 millioner brugere. 

Tjenesten har længe haft apps til både iOS og Android, men nu er de også klar til Microsofts Windows Phones. App’en er gratis og enorm overskueligt, så måske du burde tjecke den ud.- Når app’en startes for første gang, skal betingelserne lige godkendes. Tryk derfor “Continue”.

- På “HOME”-siden har du mulighed for at vælge imellem “Wallpapers”(bagrunde) eller “Ringtones”(ringetoner). Eller bare swipe videre til de udvalgte emner.

- Når du har fundet hvad du søger, så kan du via “download”-knappen hente det til din Windows Phone.

- Er det en ringetone, så vil du blive ledt videre til denne side hvor du kan “Gør denne til min ringetone”.

- Er det en baggrund, så vil “download”-knappen ændre sig til en rund knap. Trykker du på den, så bliver din låseskærm automatisk opdateret med det valgte billede.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

02-08-2014 07:09:18

I får det til at lyde som om det er en nyhed at den er kommet til wp... det er det nu ikke få app har været på wp længe, mindst et år siden jeg hentede den i store...

1 0
Om brug af cookies