Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Besvar opkaldet på din iPhone uden at “løfte røret”

Tip: Besvar opkaldet på din iPhone uden at “løfte røret”

Når din iPhone ringer, mens du roder efter mønter ved kassen i Netto kan du hurtigt besvare opkaldet. Helt uden ord.

I sidste uge fik vi sikret nattesøvnen, selv med iPhone liggende på natbordet.

I denne uge giver Mobilsiden.dk endnu et tip til jer, der ikke vil forstyrres.

Når din iPhone ringer, og du er optaget af vigtigere sager, ville det være rart at få telefonen til at tie stille.

Det findes der gammelt råd for: Hvis du får et opkald og du så trykker én gang på sleep/wake-knappen(den ovenpå iPhone) så ringer telefonen videre, men lydløst og uden vibration. 

Hvis du istedet trykker to gange på sleep/wake knappen så lægger der på, og personen i den anden ende vil høre på tonen, at du er optaget.

Overstående en en fin funktion, men til tider utilstrækkelig. Netop derfor har Apple, forøget funktionaliteterne for telefondelen.


Når du modtager et opkald vil 2 knapper med henholdsvis "Påmind mig" eller “Besked" teksten fremgå. Begge knapper afbryder det indgående opkald, og giver derefter følgende muligheder: 

Trykker du "Påmind mig" så dukker der en menu frem med mulighederne "Om 1 time", "Når jeg går" eller "Når jeg kommer hjem". 

"Om 1 time”-knappen lægger en påmindelse ind på telefonen, der minder dig om at ringe vedkommende op, når 1 time er gået.

"Når jeg går”-knappen sætter et lokationshegn op omkring din nuværende lokation. Så når du forlader stedet hvor du er, vil iPhone minde dig på opkaldet.

"Når jeg kommer hjem”-knappen sætter en lokationshegn op omkring din hjemmeadresse, hvilket betyder at din iPhone påminder dig om opkaldet når du kommer hjem.

Trykker du istedet "Besked", så dukker der diverse sms-svarmuligheder op, som man vælger at besvare opkaldet med til personen som ringer. Det vil altså sige, at du lynhurtigt har skrevet en besked med eksempelvis “jeg ringer til dig senere” eller “jeg ringer tilbage om lidt”. 

Disse svarmuligheder desuden kan tilpasses, under: 

- Indstillinger 
- Telefon
- Svar med besked.

God fornøjelse!  

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Onkel_Per 10-12-2013 17:05:34

Genialt !

Når man står og er optaget af noget andet, og ikke kan svare telefonopkaldet, har man erstattet muligheden for at trykke på en tast med muligheden for at trykke på en anden tast.

Hvor super godt gennemtænkt! Eller... ?

2 4
TF 10-12-2013 23:39:49

Tja jeg er nu ret glad for besked knappen men vis man vil kan man jo få alt til at lyde negativt.

0 0
Onkel_Per 11-12-2013 06:52:14

Kommentaren gik her også lige så meget på situation som funktion!
Og hvis jer er så vildt optaget i Netto's kasselinje, så tror jeg hellere jeg vil afbryde opkaldet på den fysiske knap, som jeg kan finde og trykke på, mens mobilen stadig er i lommen.

Jeg er da ked af at jeg havde dannet et indre bilede af situationen ud fra skribentens tekst. Og så foreholdt mig til det!

0 2
TF 11-12-2013 20:48:36

Når jeg står i den situation så trykker jeg hurtigt på besked og jeg ringer om lidt, så slipper jeg også for at de ringer igen og igen til jeg tager den så besked knappen er super :-)

1 0

Om brug af cookies