Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: DoubleTwist gør mobillivet lettere

Tip: DoubleTwist gør mobillivet lettere

Installer blot ét program på computeren, og der er adgang til nem og overskuelig synkronisering med adskillige gadgets. Sådan lyder grundidéen bag et nyt program, kaldet doubleTwist.

Mobiltelefon, digital kamera eller PSP. Et nyt multimedieprogram ved navn doubleTwist vil samle de forskellige gadgets i ét og samme program for at gøre synkronisering med computeren enkel at gå til.

Designet og brugervenligheden er stærkt inspireret af iTunes. Ved hjælp af drag-and drop er det simpelt at overføre musik, film og billeder til mobiltelefonen. Derudover kan man med få klik uploade materiale til Flickr og Facebook eller eventuelt dele multimedie-filer med vennerne.

Doubletwist finder selv vej til computerens musik- og billedekatalog, og den indbyggede 'stifinder' gør det nemt at finde filer, der er placeret andre steder på harddisken.

Synkroniserer også PSP og kameraer

I øjeblikket tæller listen over kompatible telefoner blandt andet Sony Ericsson Walkman og Cybershot-modellerne, LG Viewty og Shine, Android-telefoner, Blackberry, INQ1, de fleste Motorola Razr-modeller og en lang række Nokia-telefoner, heriblandt N- og E-serien. Denne liste bliver løbende udvidet.

Ifølge programmets hjemmeside er doubleTwist ligeledes kompatibel med Sony PSP, de fleste digitalkameraer og de fleste videokameraer med flash-hukommelse.

 - "Vi begyndte på doubleTwist, fordi vi var skuffede over kvaliteten på de software-applikationer, som de store producenter leverer sammen med produkterne. Vores mål var at bygge et universalt program, som hjælper folk med hurtigt og nemt at afspille alt deres multimedie på alle deres enheder og dele oplevelser med deres venner," skriver doubleTwists ophavsmænd Monique Farantzos and Jon Lech Johansen (også kendt som DVD Jon) på programmets website.

Mac-version understøtter ikke iPhone

DoubleTwist er netop blevet frigivet til Mac, og ironisk nok understøtter programmet hverken Apples iPod eller iPhone. På nuværende tidspunkt er det heller ikke muligt at benytte Windows-baserede telefoner såsom HTC og Palm. Dette vil der blive rettet op på, lover udviklingsteamet bag doubleTwist på sitets forum.

Samme sted kan man læse, at Windows-versionen - som stadig er i beta - vil kunne håndtere Apple-produkter såvel som Windows Mobile 5.0/6.0-telefoner, når en ny udgave bliver frigivet i løbet af denne måned.

Du kan læse mere om doubleTwist her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies