Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Fem svedige ski-applikationer

Tip: Fem svedige ski-applikationer

Fem apps der sikrer dig den bedste oplevelse med mobilen i lommen og ski på fødderne.

Når julen og vinterens ferie går mod sneklædte pister, kan det være rart at være forberedt med de helt rigtige ski-apps til din smartphone.

Vi har set nærmere på nogle af de apps du kan bruge, når du skal planlægge din skirejse, lære teknik eller blot få et kort over pisterne.

Skiresort.info

Det største overblik over skidestinationer får du med Skiresort.info, med over 4.800 destinationer inkluderet.

Du får oversigtskort, testbeskrivelser, snerapporter, snedybder, vejropdateringer og meget andet.

Applikationen er gratis og findes til både iOS i App Store og til Android i Google Play

How To Ski

Med How To Ski til iPhone, får du mulighed for at forbedre din teknik, med en videobaseret undervisning, der kan ses både før og under skiferien.

Applikationen målretter undervisningen mod fire kerneområder: Parallelsving, bedre carvingsving, stejlt og smalt terræn, samt pukelpister.

How To Ski koster 32 kroner og kan hentes i App Store.

Mammut Safety

Hvis du gerne vil være på den sikre side når du står på ski, er Mammut Safety et oplagt valg, der giver dig en risikovurdering på netop det sted du ønsker at stå på ski.

Ud fra informationer som lavinevarsel, vejrudsigt og pistehældning, får du en estimeret risikovurdering, så du selv kan vurdere, om det er sikkert at stå på ski på netop det sted hvor du ønsker at kører.

Mammut Safety til iPhone tilbyder også en SOS-funktion, der kan sende din GPS-position til det lokale redningsberedskab.

Mammut Safety er gratis og kan hentes i App Store.

iTrailMap

Hvis du gerne vil have dine pistekort lige ved hånden, kan du med iTrailMap downloade højtopløselige kort til din smartphone.

Kortene er tilgængelige offline, og har du hentet dem hjemmefra, behøver du ikke bekymre dig om høje priser på udlandsroaming, når du vil se på pistekort på telefonen.

iTrailMap kan fås i en gratis udgave til både iOS i App Store og Android i Google Play.

Ski Tracks

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om dine egne præstation på pisterne, kan Ski Tracks tracke dine løb, og efterfølgende vise statistikker med gennemsnitsfart, højde, distance og meget andet.

Du får altså en form for Endomondo for skientusiater, der kan kører i baggrunden på din telefon, og skulle du føle for at dele dine bedrifter med resten af verden, kan du dele resultatet på Facebook.

Ski Tracks findes til iPhone i App Store for 7 kroner og til Android i Google Play for 6,95

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies