Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Her er 5 fede Facebook tips til Android

Tip: Her er 5 fede Facebook tips til Android

Er du til Facebook på søgegigantens Android-enheder, så er her 5 tips, du sikkert godt kan få glæde af.

Det er ikke sikkert, at “Facebook Home” er løsningen for dig, der både har Android, og er en trofast stamgæst i det sociale medie Facebook. Alligevel vil vi som mobilentusiaster tale for, at du får mest muligt ud af oplevelsen på farten. 

Netop derfor vil vi lige dele 5 små Facebook-tips til Android-enhederne, som mange af jer sikkert ville kunne få glæde af.

Facebook Widget på hjemmeskærmen

Vil du opdatere din status eller dele et billede i en fart, så er der tid at spare, hvis du placerer "Facebook Buttons"-Widget'en på din hjemmeskærm.

Hvis du allerede har Facebook-App’en installeret, så skal du bare trykke på en tom plads på hjemmeskærmen. Herefter skal du vælge Widgets, Facebook Buttons, og derefter placere den, hvor du ønsker.

Del indhold uden at åbne for Facebook app’en

Når du har fundet en hjemmeside, du vil dele på din væg, er der ingen grund til at åbne selve Facebook-app’en. Brug istedet delingsknappen, som også giver et ton af andre delingsmuligheder. Du kan naturligvis dele fotos og videoklip på nøjagtig samme måde.

Sørg for at rydde op i Facebook app’en

På samme måde som med andre applikationer, kan Facebook app’en være ophobet, når cache'en fyldes op over tid.

For at rydde den, skal du gå i: Indstillinger, Apps, Facebook og vælg så “Ryd cache”.

Sortér dine nyheder

Facebook app’en vil som standard ikke vise dig seneste nyheder øverst i nyhedsstrømmen. Her er det istedet “Tophistorier” der præger billedet.

Hvis du vil ændre dette, skal du blot trykke på de tre vandrette streger øverst i venstre hjørne af app’en. Under “Nyheder” skal du trykke på tandhjulet og herefter på “Seneste”.

Administrér notifikationer

Ønsker du ikke meddelelser, hver gang nogen kommenterer på din status? Eller gider du ikke, at mobilen vibrerer hver gang der sker noget? Det hele kan tilpasses dine ønsker.

Tryk igen på tre vandrette streger, for herefter at vælge “Appindstillinger”. Så kan du nu selv tilpasse, hvorden meddelelser skal dukke op på mobilen.

Kilde: AndroidPit

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies