Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip kommunen med mobilen [TIP]

Tip kommunen med mobilen [TIP]

Mangler snerydningen? eller trænger cykelstien til lapning? Så kan du give kommunen besked med denne app.

Hvis asfalten mangler på cykelstien, træerne vælter ind over fortovet eller snerydningen savnes, er det nu nemmere at tippe kommunen. Med et par klik i App’en ’Giv et praj’ giver du kommunen direkte besked.

Det er ikke sværere end at sende end billedbesked. I ’giv et praj’ tager man et foto af problemet, hvorefter kategori og kommentar tilknyttes. GPS-koordinater hentes automatisk og kommunen ved nu nøjagtig hvad og hvor der skal sættes ind.

Det kræver nu kun få kliks at indrapportere småskader til kommunen.
Det kræver nu kun få kliks at indrapportere småskader til kommunen.

App’en er nu landsdækkende og vælger automatisk hvilken kommune der skal tippes. Du behøver derfor ingen ekspertviden inden for kommunegrænser, for at sende tippet til den rette kommune.

De indsendte informationer giver kommunerne et større overblik og sætter dine praj på dagsordenen. Det er ikke alle kommuner der deltager i ’Giv-et-praj endnu. Herunder kan du se om din kommune er med i giv-et-praj.

Giv-et-praj app’en er gratis og kan hentes i Apple App Store og Google Play Store. En Windows Phone variant er under udvikling. du kan læse mere om giv-et-praj på givetpraj.nu

Intergraph Danmark A/S, der står bag app’en udvikler og leverer software til blandt andet kommuner, forsyningsselskaber og beredskabsområdet. Intergraph står også bag en række apps både til offentlig brug, blandt andre den officielle 112-app.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ole I. Christensen 19-08-2014 08:53:42

Ville være rart at i også havde lagt et link ind hvor man kunne se hvilke kommuner der er med, når nu i henviser dertil..

0 0
Niels de Boissezon 19-08-2014 09:33:59

Hej Ole,

Det var også meningen! Jeg har nu rettet linket, tak for heads-up. :-)

Venligste hilsener,
Niels /mobilsiden.dk

1 0

Om brug af cookies