Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Læs populære Marvel-tegneserier på mobilen

Tip: Læs populære Marvel-tegneserier på mobilen

Sådan får du populære tegneserier som Spider-Man og Hulk ned på mobilen. Der er endda lydeffekter på.

En enkelt applikation gør det muligt at læse tegneserier på mobilen, med både lyd og effekter. Catooz hedder applikationen, der med et par enkelte klik er installeret på mobiltelefonen.

Det er på nuværende tidspunkt muligt, at læse historier fra Marvel-universet, der tæller Spider-Man, Iron Man, Hulk, X-Men og Fantastic Four. Derudover findes den klassiske Krimi Quiz, hvor man aktivt skal forsøge at løse gåder og mysterier.

Sådan gør du...

Send en sms med CATOOZ til 1230 for at modtage et download link. Der ligger syv gratis eksempler. Derudover koster en enkelt historie 15 kroner, mens et månedsabonnement med adgang til alle tegneserierne koster 30 kroner.

Marvel-tegneserierne er baseret på originale markedsudgivelser, der blot er forkortet til mobilversionen.

Ambitionen er, at nye tegneserier skal kunne læses på Catooz, inden de bliver udgivet i Europa. Der kommer mellem 15 og 20 nye tegneserier til hver måned.

Danskere står bag

Den danske virksomhed Campfire, der står bag Catooz, har for nyligt vundet prisen Zapping 2009 ved Le Mobile 2.0 i Paris for tegneserie-applikationen.

 -"Det er en særlig ære at blive præmieret i Frankrig, da tegneserier er en vigtig del af fransk kultur og traditioner. Vi opfatter det, som en klar blåstempling af Catooz," fortæller Glenn Lau Rentius, der er grundlægger af virksomheden Campfire.

Tegneserierne er i dag tilgængelige i Skandinavien, Finland, Tyskland, Østrig og Schweiz, ligesom der er konkrete planer for udgivelse på markeder som Frankrig, Spanien, Italien og Storbritannien i løbet af 2009.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

AScannerDarkly 01-04-2009 15:34:24

Jeg kan helt klart anbefale alle at købe abonnementsløsningen, da man hurtigt får tjent de ekstra penge ind ved ubegrænset comic-adgang. Så er 30 kroner pr. måned jo heller ikke vildt dyrt!

Desuden: Krimi Quiz passer helt vildt godt til mobilformatet og er *selv med Marvel i posen* blevet lidt af en personlig favorit. Det interaktive element ved at gætte gåder er ganske enkelt underholdende, og så er serien så vidt jeg ved lavet af en dansker.

Har andre af jer prøvet produktet af endnu?

0 0

Om brug af cookies