Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Mobilen bliver automatisk lydløs når du har brug for det

Tip: Mobilen bliver automatisk lydløs når du har brug for det

Programmet Best GSMNavigator kan blandt andet skifte lydprofil når du er steder, hvor det ikke er hensigtmæssigt at have lyd på mobilen.

Har du oplevet at sidde til undervisning, i biffen eller i et møde hvor mobilen har ringet og forstyrret?

Nu er der ikke længere nogen undskyldninger.

Programmet 'Best GSMNavigator' kan hjælpe dig med at skifte lyd-profilen afhængigt af, hvor du befinder dig. Den kan også ændre baggrundsbillede, når du kommer til eller forlader en zone, automatisk aktivere Bluetooth, hvor du har behov for det eller andre nyttige ting.

Ved hjælp af mobilnettet, kan programmet gå ind og registrere, hvor du befinder dig. På den baggrund ændres din profil. Sidder du på skolen eller jobbet kan den lydløse funktion aktiveres uden at du selv skal fumle med mobilen. Mobilen kan også finde lommeregneren frem, så snart du træder ind på skolens område, hvis det er det du ønsker.

Best GSMNavigator gemmer dine rutiner og registerer dem via CellID-informationen om hvor på mobilnettet du befinder dig.

Programmet virker på alle nyere mobiltelefoner med systemsoftwaren Symbian Series 60 og kan købes på My Symbian.

På Mobilsiden.dk har vi endnu ikke testet om Best GSMNavigator fuldt ud. Men vi har konstateret at det lader til at virke med TDC's og Sonofons mobilnet og umiddelbart ikke med Telias.

My Symbian tilbyder 15 dages gratis prøvetid.

Læs mere om programmet og download, klik her!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies