Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Optag samtaler på HTC HD og Diamond

Tip: Optag samtaler på HTC HD og Diamond

Vil du optage samtaler på din Touch HD eller Diamond? Her bringer vi lidt hjælp...

Det har tidligere været rygter om, at blandt andet HTC Touch HD er i stand til at optage samtaler. Featuren er blandt andet set på en betaudgave af produktet.

Tilsyneladende findes "Call Recording" som standard i den Touch HD som sælges i Kina og Taiwan, men altså ikke i den europæiske version. Har du lidt fingersnilde kan programmet nu installeres på den danske HD.

Det er nørderne på XDA-Developers forum som har slået til igen. De har trukket filerne ud af den kinesiske Touch HD og sammensat en installationsfil og oversættelse, som "forholdsvis let" kan installeres.

Installationsfiler, hjælp og beskrivelser findes her: (KLIK her). Det kan anbefales at læse alle indlæg igennem, da der især omkring sprogfilen skal lidt nørderi til, for at få hul igennem.

Sådan virker In Call Recorder

Når programmet er installeret korrekt fremkommer punktet "Start optagelse" i den højre menu under opkald. Efter et bib begynder optagelsen.

Efterfølgende findes optagelserne i 'In Call Recorder' hvor de med ét klik kan afspilles. Det er i opsætningen muligt at vælge mellem optageformaterne AMR og WAV samt bestemme om der skal gemmes på enheden eller hukommelseskortetet.

Lydkvaliteten er desværre svingende. I testen lød vores egen stemme fint, men den vi ringer til har en meget "wobblende"-lyd. Muligvis kan dette være forklaringen på, hvorfor 'In Call Recorder' ikke findes i mobilen som standard.

Programmet virker som nævnt på HTC Touch HD men flere beskriver også, at den kan køre på Touch Diamond.

Bemærk: Vi yder ikke support på programmet og installation sker som altid på eget ansvar. Prøver du programmet af, er du velkommen til at dele dine oplevelser med andre brugere via kommentarfeltet nederst...


HTC Touch HD - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies