Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Overfør kontakter og kalender fra gammel til ny mobil

Tip: Overfør kontakter og kalender fra gammel til ny mobil

Uden kabler og computer kan Zybs nye tjeneste flytte kontakter og kalender til den nye mobiltelefon.

<p><strong>Fakta:</strong> Zyb er et dansk firma med speciale i backup af indhold på mobiler. Flytteservicen er oprindelig udviklet til T-Mobile i Holland som efter opkøb af Orange fik brug for let at overføre data mellem mobiler fra de to selskaber. Zyb har været på markedet siden juni 2006.</p>

Fakta: Zyb er et dansk firma med speciale i backup af indhold på mobiler. Flytteservicen er oprindelig udviklet til T-Mobile i Holland som efter opkøb af Orange fik brug for let at overføre data mellem mobiler fra de to selskaber. Zyb har været på markedet siden juni 2006.

Det evige problem; Ny mobil men alle kontakterne og kalenderaftalerne er i den gamle. Det er næsten ikke til at overskue tanken om kabler og software for at få indholdet flyttet.

Firmaet Zyb har udtænkt løsningen, som endda er gratis.

På en website angives oplysninger om den nye og gamle mobil, samt teleselskaber og mobilnumre. Når tjenesten er sat op på mobilen, går der ikke lang tid, før kontakterne og kalenderen er kopieret, og du er køreklar igen. Efterfølgende kan Zyb benyttes til at tage backup af indholdet på den nye telefon.

Prøv selv på igotanewphone.com

Tjenesten er íntet mindre end genial, fordi alle kan bruge den, uden stor teknisk indsigt.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies