Mobilsiden.dk  /   Tips  /   TIP: Så let bruger du Office på Windows Phone

TIP: Så let bruger du Office på Windows Phone

Med Microsoft Office til Windows Phone, kan du hurtigt og let oprette og redigere dokumenter og regneark.

Microsoft Office til Windows Phone er gratis, og er pre-installeret på de fleste Nokia Lumia modeller ved indkøb.

Skærm og tastatur på en smartphone er ganske vidst ikke af en sådan størrelse, så de egner sig til at forfatte lange tekstfiler eller lave komplicerede regneark. Netop derfor er Microsoft Office til Windows Phone tilpasset, så det kun er de absolut mest nødvendige funktioner, der er tilgængelige.

Office til Windows Phone kobles nemt og enkelt til både SkyDrive, Office 365 eller andre SharePoint-websteder, så dine dokumenter hele tiden er synkroniserede på tværs af alle platforme.

Du har adgang til alle dine dokumenter, og i Word er det muligt at gennemse og redigere tekstdokumenter med simple formateringsredskaber som skriftstørrelse, fed, kursiv, understreget, gennemstreget og farve.

I Excel er det ligeledes muligt at redigere i allerede oprettede regneark, og foretage ændringer eller tilføjelser.

Det er også muligt at oprette helt nye dokumenter, men størrelsen på skærm og tastatur sætter som tidligere nævnt en begrænsning for, hvor nemt det er at skrive lange dokumenter og komplicerede regneark.

Office til Windows Phone er opbygget simpelt og overskueligt, hvilket gør det til et nemt og intuitivt et værktøj at betjene på farten.

Ud over Office, er Outlook og OneNote også inkluderet i Windows Phone, og hvis du har et abonnement, kan du også få glæde af Lync og SharePoint, der kan hentes via Windows Phone Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jeppe Andersen 04-02-2014 21:42:24

Har WP8 med Office - men Excel understøtter ikke de alm. funktioner som f.eks at summe tabeller :o FAIL

0 1
Kim Harder 04-02-2014 12:44:34

Savner også pile tasterne, når man skal rundt i et dokument med cursoren.

2 0
Tommy Lindegaard 04-02-2014 08:16:30

Har man Office 365 kan man også få Office til Android og iOS.
Office til iPhone er dog ikke en udpræget behagelig oplevelse hvis man skal redigere pga den lille skærm og at tastaturet fylder for meget af skærmen. Skal man bare læse dokumenter går det fint. Office findes pt ikke til iPad.

Office kræver imo en stor skærm, så hvis man er lun på Lumia 1520 (6" og 1080p) og Officebruger, så kan Office til WP anbefales.

0 3

Om brug af cookies