Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Sådan afslører du hvilke apps din nysgerrige kæreste lurer af på din iPhone

Tip: Sådan afslører du hvilke apps din nysgerrige kæreste lurer af på din iPhone

Hvis du har mistanke til, at nysgerrige sjæle lurer på din mobil, når du er væk, kan denne app afsløre sporene.

Selvom at alle iPhone-brugere burde beskytte deres elskede Apple-grej med adgangskode, er det langt fra alle der gør det. Efterlades mobilen ubevogtet er der med andre ord fri adgang til alle personfølsomme oplysninger. 

Måske er du ikke bange for, at kæresten har adgang til din mobil, men tværtimod interesseret i, hvad han eller hun søger på din iPhone. De erfarne iOS-brugere ved på forhånd, at multitaskning-linjen viser dine apps, åbnet i kronologisk rækkefølge, men hvad så hvis “gerningsmanden” har slettet sporene, ved at lukke de aflurede apps herfra? 

Ja så er det jo godt, at Mobilsiden.dk alligevel har fundet en app, som måske kan hjælpe med spor i sagen. App’en Catchr er kan nemlig afsløre hvorivdt apps er fjernet fra multitaskning oversigten. Konceptet har sin begrænsning, men det kommer vi tilbage til. Lad os bare springe igang med det samme:

Når app’en startes op for første gang, vil du blive budt velkommen af nogle sider, der fortæller lidt om app’ens funktioner og begrænsninger. Du vil også få mulighed for, at sætte særlig adgangskode på app’en, så ikke andre kan rode i dine overvågninger.

Sagen er, at app’ens funktion forudsætter, at alle andre apps er lukket fra multitaskninglinjen inden “Session”(overvågningen) startes. Det er desuden også nødvendigt, at app’en Catchr holdes åben, for at kunne overvåge din iPhone.

Nå, lad os sige, at du nu har slettet alle dine apps fra multitaskningslinjen.

Du starter herefter Catchr-app’en og trykker “Start”.

Nu kan du trykke på knappen HJEM, så du bringes ud på hjemmeskærmen. Så er din iPhone klar til at blive efterladt.

Når du igen returnerer til mobilen, og åbner Catchr-app'en, kan du nu se hvilke apps der har været åbnet og lukket for. Hvis altså ikke “gerningsmanden” også har lukket for Catchr-app’en ved samme lejlighed. 

Catchr-app’en koster 13 kr. og kan downloades fra App Store her. App’en er ikke uden begrænsninger, men hvis du er lidt paranoid, eller blot har almen interesse, i at finde ud af hvad andre søger på din mobil, så er den glimrende.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies