Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Sådan beskytter du mobilen mod ridser

Tip: Sådan beskytter du mobilen mod ridser

Vi har set på, hvordan du kan beskytte mobilen mod ridser.

Noget af det mest triste, når sparegrisen er tømt og favoritmobilen købt, er ridserne. Få minutter efter mobilen er lagt i lommen, kan der være de mest kedelige ridser på cover eller skærm.

En mulighed for at undgå ridserne er at købe et etui. Disse er dog ofte meget kluntede.

En anden mulighed er produktet iShield, som vi har testet. I korte træk er iShield et lag tyndt plastik, som indkapsler mobilen. Når det er monteret korrekt, er det stort set usynligt.

Er det besværligt?

Til hver mobiltelefon fås et unikt iShield-sæt. Med i pakken er alt, hvad der skal bruges, samt en detaljeret vejledning.

Selve monteringen tager små tyve minutter og det er vigtigt man er omhyggelig, der er nemlig kun ét forsøg til at få det korrekt monteret.

En forkert monteret plastikbeskyttelse giver en grim mobiltelefon.

Fungerer det?

Der går noget tid, inden man bliver fortrolig med sin mobil efter monteringen af beskyttelsen, da den føles meget anderledes.

Men når mobilen er pakket ind fra top til tå er den optimalt beskyttet mod ridser fra nøgler, skruer eller andre skarpe genstande i lommen.

Og selvom det monteres på touchmobiler kan skærmen stadig betjenes.

Bliver du træt af beskyttelsen, eller vil sælge mobilen, kan iShield-beskyttelsen bare fjernes igen. Tilbage er en telefon, der fremstår som helt ny.

Et lille men!

Enhver mobilbeskyttelse fjerner mobilen et skridt væk fra, hvad producenten havde tænkt sig med produktet.

Mobiltelefonen virker næsten, som den plejer - vi har dog i testen oplevet, at touchskærme bliver marginalt mindre følsomme.

Selvom iSheild er korrekt monteret, kan de små kanter fra plastikken stadig mærkes ved overgangene - hvilket opleves som irriterende.

God eller dårlig idé?

Om man kan lide iShield er meget et spørgsmål om holdning og temperament. Som nævnt føles mobilen anderledes end før, og man glemmer ikke lige umiddelbart, at beskyttelsen er der.

Personligt bryder jeg mig ikke om, at mobilen er anderledes, end da jeg fik den. Omvendt må jeg jo så leve med ridserne, som ALTID kommer.

Men skal mobilen beskyttes, og er du ikke til læder-etui, er iShield et forsøg værd. Prisen for at forsøge er 169 kroner.

Link:
iShield.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lars 30-09-2009 05:37:06

Jeg har det selv på min iPhone 3G, MacBook Air og iPod touch. Det er den bedste beskyttelse til dine gadgets som du kan finde. Jeg synes at telefonen ligger bedre i hånden, da den er mere "skridsikker". Før i tiden var jeg hele tiden bange for at tabe min mobiltelefon når jeg gik på gaden - Nu ligger den perfekt i hånden :-)

Kan klart anbefales! :-D

0 0
Kasper Sverkel Rasmussen 29-09-2009 16:48:10

Jeg har prøvet 2 gange at få iShield på min iPhone 3GS og jeg er ikke glad for det...

Første gang skulle jeg selv prøve og det gik desværre ikke godt da det for mig var alt for besværligt at sætte på.

Anden gang fik jeg så en med erfaring til at gøre det og det så rigtig godt ud... Jeg blev dog hurtigt træt at det igen da telefonen bliver meget gummiagtig at holde på og skærmen har ikke samme "flydende" effekt som tidligere.

Jeg har nu købt mig et XRAP Shell cover til bagsiden af min iPhone... Det er et cover som er 1 mm tykt i plast som bare skal sættes på uden spray eller andet bøvl. På skærmen har jeg lagt et beskyttelses plast på som man også får med iShield, dog uden den gummiagtige effekt :)

0 0

Om brug af cookies