Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Sådan får du bedste "Street View"-oplevelse på Windows Phone

Tip: Sådan får du bedste "Street View"-oplevelse på Windows Phone

Hvis du er vild med både Windows Phone og søgegigantens “Street View”-feature, så tag et ekstra kig på denne app.

De forskellige mobile platforme har hver deres korttjenester, som byder på både fordele og ulemper. Brugerne kan enten vælge at bruge det der tilbydes, eller istedet gå på jagt efter andre alternativer i deres dedikerede App Stores til formålet.

Her kommer vi ikke uden om søgegigantens “Google Maps”, heller ikke hvis du er Windows Phone-bruger. Nok kan “HERE”-maps klare de fleste opgaver, men nogle gange er Googles “Street View” funktion bare uundværlig. 

Google har ingen officiel “Maps”-app i Windows Phone Store, og i den "Google Maps" der i forvejen findes, er “Street View”-funktionen hakkende og ubrugelig. Derfor vil Mobilsiden.dk her fortælle om “Street View” app’en til 9 kr., der byder på samme smørflydende grafik som konkurrenterne Android og iOS.

- Når du har hentet app’en og starter den for første gang, skal du lige “allow”(tillade), at “Street View”-app’en må bruge din lokation.

- I bunden har du mulighed for hurtigt at finde din nuværende placering på kortet, eller søge på en given adresse. Søgefunktionen er i skrivende stund ikke på højde med andre alternativer, så man kunne med rette spørge, hvorfor vi så anbefaler denne app?

Som navnet på app’en antyder, så er det “Street View”-funktionen, der er i højsædet.

- Når du har fundet et sted du vil udforske nærmere på “gade-niveau”, så trykker og holder du fingeren nede på stedet.

- Nu vil stedet blive markeret med et lille “Street View”-miniature, som du kan trykke på.

- Frem kommer så de velkendte billeder fra “Street View”-tjenesten, som du kan manipulere, så let som på både Android og iOS-enhederne.

Nederst findes tre knapper. Længst til venstre kan du nu fastgøre lokationen til din Start-side(Live Tiles). Du kan også dele lokationen, eller tage et billede af det som du kigger på.


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies