Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Sådan får du spil på mobilen

Tip: Sådan får du spil på mobilen

TEMA MOBILSPIL: Der er rigtig mange måder, at få spil på mobilen. Her er dem Mobilsiden.dk kan anbefale.

For forbrugeren kan mobilspil hurtigt blive en negativ affære, hvis man bare springer ud i det.

Mange sms-services kan være komplicerede at forstå, og pludselig kan der ligge en stor mobilregning, når måneden er omme.

Løsningen er ret simpel: Hold dig til de sikre kilder. Og det gør du på følgende måde.

Nokia, Sony Ericsson og Samsung
Har man en Nokia-telefon i den højere prisklasse, kan det anbefales, at bruge den installerede N-Gage applikation. Her kan findes det mobilspil man ønsker, og det kan downloades/købes gennem Nokia. På den måde undgås eventuelle overraskelser, som uærlige sms-services gemmer væk.

N-Gage understøttes af blandt andet N81, N82, N95, N95 8GB, N96 og 5320 XpressMusic, og spiludvalget er forholdsvis stort.

Står man i stedet med en low-end Nokia, ligger der typisk et direkte link til Java-spil, som mobiltelefonen understøtter. Dette kan også anbefales.

Sony Ericsson har en lignende service, kaldet PlayNow. Her får brugeren også direkte adgang til mobilspil, og man være sikker på, at spillet passer til ens model. PlayNow er på næsten alle Sony Ericsson-telefoner.

Samsung er ligeledes med på dillen. Producenten fortæller til Mobilsiden.dk, at alle Samsung-mobiler med Java har et direkte link til masser af mobilspil. En anden mulighed er, at gå ind på dette link , og bestille spillet via internettet.

Er man til iPhone, besøges App Store, hvor alle spil er tilgængelige. Microsoft er ligeledes på vej med en lignende tjeneste til Windows Mobile-mobiler, og Android-smartphones vil få samme mulighed.

Direkte hos spilproducenten

Ønskes et større overblik, kan man besøge spilproducenten Gamelofts egen hjemmeside . Her udvalget af spil enormt, og det er mere sikkert, at få den rigtige udgave. Spillene passer både til Sony Ericsson, Nokia, Motorola, Samsung, HTC og mange flere.

Hos Gameloft behøver man heller ikke, at betale via ens mobilabonnement. I stedet kan  det gøres med PayPal eller kreditkort.

Den anden store mobilspil-producent EA Games har ikke en lignende feature, men man kan stadig besøge deres hjemmeside, og få et overblik over spillene.

<strong>Har du nogle spørgsmål?</strong> <br /> - Kommentér på artiklen med idéer og spørgsmål<br /> - Eller mail os på mobilspil@mobilsiden.dk
Har du nogle spørgsmål?
 - Kommentér på artiklen med idéer og spørgsmål
 - Eller mail os på mobilspil@mobilsiden.dk

Vigtigt!

En vigtig faktor ved mobilspilkøb, og det gælder både N-Gage, PlayNow, Gameloft osv., er at internetadgang er sat op på mobilen. Typisk modtager man en sms med link til spillet, og derfor kræves en netforbindelse. Efterhånden er det dog let, at få defineret den på alle mobiler.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kenneth Nørgaard Urban 03-11-2008 13:02:31

En hjemmeside og mulighed for at hente spil, som jeg syntes i glemmer er: http://opera.gamejump.com

Linket ligger som et standart bogmærke i opera mini, og spillene kan hentes kvit og frit.

Spillene kan hentes direkte på mobilen, men hvis du ikke har fri datatrafik kan det anbefales at downloade .jad filerne på din computer, åbne dem i en tekst-editor, finde og kopiere genvejen til .jar filen, og så downloade denne.

Spillene er gratis, fordi der er reklamesponsorerede, en gang imellem skal telefonen opdatere disse reklamer, og derfor vil der komme en lille omkostning når dette gøres (dette er dog kun nogle få øre). Hvis du har din telefon koblet på wlan er det helt gratis :-)

0 0
Mathias Maimann 03-11-2008 13:48:34

Hej Kenneth,

Mange tak for tilføjelsen. Det virker også som en glimrende og prisvenlig mulighed.

Mvh
Mathias, Mobilsiden.dk

0 0

Om brug af cookies