Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Sådan får du 'touch'-funktion på Windows Mobile

Tip: Sådan får du 'touch'-funktion på Windows Mobile

Pep din Windows Mobile-enhed op med TouchFlo og iPhone-lignende funktioner. F.eks. en fed forside-skærm med ur og lækre menu-animationer. Programmet kan hentet og bruges gratis.

Bruger du en mobil med Windows Mobile, kan du downloade et gratisprogram, som giver touch-funktionalitet, så du kan bladre i menuerne med fingrene. Det er producenten Pointui, der med deres program Pointui Home, åbner op for muligheden.

Pointui Home opretter genveje til opkaldslister, sms-beskeder, kalender, musik, indstillinger m.v.. Samtidig viser den et stort analogt ur på skærmen, der med et par fingerbevægelser kan skiftes til dato, kalender, opgaver, lokal vejudsigt m.v.

Programmet er ret fedt. Funktionerne minder om en blanding mellem iPhone og HTC's Touch Flo. Desværre er det kun en overordnet 'skal' der betyder, at når du åbner sms eller kalender-delen sker skrivning stadig på den gammeldags måde.

Med Pointui Home kan du støve din gamle Windows Mobile enhed af og stadig være "nede med de fede".

Download og mere info, klk her!
Programmet kan hentes kvit og frit og understøttes af både Windows Mobile 5 og 6 med skærmformaterne 240x240, 240x320 eller 320x240.

Se nedenstående video fra YouTube.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies