Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Sådan finder du let apps til din tablet

Tip: Sådan finder du let apps til din tablet

Her er applikationen der let og overskueligt kan hjælpe dig med at finde apps tilpasset din tablet.

Alle Android tablet brugere kender det, man leder efter nye applikationer til den tablet man netop har købt, men Google Play har ikke nogen let måde at tilbyde dem på. Hvad gør man så?

Da jeg fik min tablet begyndte jeg at søge på diverse forums efter tips til hvilke applikationer der var tablet optimeret, men her var udvalget heller ikke stort og løsningen er langt fra acceptabel fra Googles side!

Det har Tablified valgt at lave om på. Tablified er en applikation til din tablet der hjælper dig med at finde flere applikationer der er tablet optimeret.

Tablified har en let og overskuelig brugerflade der tilbyder applikationer i kategorier, og en ”what’s hot” sektion til de mest populære apps. Det er selvfølgelig også muligt at søge efter applikationer i Tablified.

Applikationen udmærker sig ved at have apps, der nøje er blevet udvalgt ud fra et sæt kriterier, som er blevet sat af et hold mennesker bag applikationen. Holdet udvælger dem manuelt og derfor sikres brugerne en høj kvalitet.

Tablified har endda deres egen hjemmeside hvor det er muligt at søge efter apps. Her er det også muligt at læse anmeldelser af udvalgte apps inden man eventuelt downloader eller køber dem.

Endvidere udmærket den sig ved også at være på diverse top 50 lister, og har fået ros fra flere større magasiner og sider, blandt andet The Guardian.

Tablified kan downloades gratis her via Google Play, men findes også i en betalings udgave til lige under 9 kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rallerbabz 16-04-2012 19:31:26

Grunden til at Google ikke gør det let ved at tilføje tablet-optimized side på google play er jo fordi at de vil "tvinge" udviklerne til at lave apps der kan kører på både telefoner og tablets.

Hvilket jeg er helt enig i. Jeg er taknemmelig for at nogen vil programmere apps, men vi er nået det stadie hvor kvalitet apps vejer langt højere end kvantitet, som mange udviklere stadig ikke forstår.

0 0

Om brug af cookies