Mobilsiden.dk  /   Tips  /   TIP: Sådan juler du på Windows Phone

TIP: Sådan juler du på Windows Phone

Ho ho ho! - Mangler du det sidste for rigtig at komme i julestemning? Her er et par app-tips til din Windows Phone.

Julekort

Julemåneden er godt i gang, og overalt bliver der pyntet op til jul. Her er et par app-tips, der kan være med til at jule-pimpe din Windows Phone.

December er tid for julehilsner til venner, familie og bekendte, og foretrækker du de elektroniske hilsner, frem for de traditionelle håndskrevne, er applikationen Julekort et hit.

For 14 kroner får du adgang til massevis af julekort, der nemt kan målrettes til din mor eller bedste ven. Du finder klassiske, sjove og traditionelle julekort, som nemt kan sendes direkte fra mobilen.

Julekort koster 14 kroner i Windows Phone Store.

Kids jul forbind prikker

For børnefamilier kan juletiden være både sød og mild, men også ensbetydende med utålmodige unger, der konstant spørger: ”Hvornår er det jul?”, ”Hvornår skal vi have gaver?” og ”Hvornår kommer julemanden?”

Til de helt små, kan noget af tiden fordrives med applikationen Kids jul forbinde prikker – Der er en flot og simpel udgave af de klassiske forbind-prikker-med-streger opgaver.

Hent Kids jul forbind prikker gratis i Windows Phone Store.

Julesanghæfte

Når den store dag endelig oprinder, skal der motioneres rundt om juletræet, og her er det ikke kun onkel Antons falske sangstemme der kan være pinlig. Også de pludseligt opståede tavse øjeblikke, hvor ingen rigtig kan huske teksten, kan give anledning til pinlige pauser.

Har du ikke et sanghæfte i papirformat, kan applikationen Julesanghæfte gøre det samme. Her finder du klassiske julesange i et nutidigt app-format.

Julesanghæfte er gratis i Windows Phone Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

11-12-2013 13:39:32

Lige nu hygger jeg med den nye angry birds GO!
det er hylende sjovt, gale fugle på hjul..

1 1
TF 11-12-2013 19:33:32

Ja det er meget underholdende må man sige og super at det er kommet så hurtigt til både iphone og ipad :-)

1 1

Om brug af cookies