Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Sådan passer du på mobilen

Tip: Sådan passer du på mobilen

Mobiltelefonen er med over alt, men den kan langt fra holde til alt. Lær af andres erfaring og sikker din mobil et langt liv. Her er fem gode råd til et længere mobilliv.

Samtidig med, at moderne mobiltelefoner er blevet mere avanceret, er de samtidige blevet langt mere skrøbelige. Helt almindelige ting, som at have mobilen i lommen, kan gøre stor skade, og det er langt fra alle skader garantien dækker.

Fugt er den helt store dræber af mobiltelefoner. TDC lavede sidste år en undersøgelse der viste, at 18 procent har mistet en mobiltelefon, fordi den blev våd.

Selvom mange har prøvet at miste mobilen til en tur i toilettet eller et glas øl, så kan langt mindre gøre det. Et fugtigt rum, regn eller svedige håndflader er nok til at tage livet af mobilen.

Mobiltelefonen er blevet et uundværligt redskab for de fleste mennesker, og der er derfor god grund til at passe godt på den.

Fem råd giver din mobil et længere mobilliv

  • Pas på mobilen udendørs. Undgå at tale i den, når det regner, og beskyt den mod kulde og varme.
  • Lad være med at tage mobilen med på toilettet. Ud over faren for, at den falder i kummen, kan fugten fra badet være fatal for mobilen.
  • Undgå at opbevare mobilen i lommen, hvor den lever et hårdt liv og får mange stød - især brystlommen på skjorter er et farligt sted at leve for en mobil, da den nemt falder ud, når man bukker sig ned.
  • Brug et etui til mobilen, ligesom man gør til computeren, eller opbevar den i den inbyggede lomme der findes i mange tasker.
  • Med en mobilforsikring kan du sikre dig mod de ting, som den almindelige garanti ikke dækker.

Del tips med os...

Har du andre gode tips til, hvordan mobilen bedst passes, så tilføj gerne en kommentar her under artiklen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rasmus Toft Ilsø Jensen 13-02-2009 09:50:08

Hvis man bevæger sig fra et koldt miljø til et varmere miljø kan der opstå kondens i mobiltelefonen. Sørg derfor for ikke at have telefonen ude af lommen, umiddelbart før du går fra eksempelvis kuldegrader til stuetemperatur. Behold telefonen i lommen til du er kommet ind, for at undgå temperaturvekslingen. Kondens er en dræber!

0 0
Mobilsiden.dk 13-02-2009 09:54:05

Hej Rasmus. Tak for indlæg. Super godt råd :)

0 0

Om brug af cookies