Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tip: Skræddersy push-meddelelserne på din iPhone

Tip: Skræddersy push-meddelelserne på din iPhone

Ikke alle meddelelser fra dine apps er lige vigtige, men så er det godt, at du kan tilpasse dem som du ønsker på iOS.

Når du har downloadet en app fra App Store, og starter den op for første gang, vil du ofte blive mødt at beskeden “App'en vil gerne sende dig push-meddelelser”.

Kvitterer du den med “OK”, må app’en altså sende dig nyttige meddelelser, der kan holde dig opdateret, uden behov for at have app’en åben.

Disse meddelelser er som udgangspunkt smarte, men ikke alle meddelelser er lige vigtige. Derfor er Mobilsiden.dk klar til at vise, hvordan du tilpasser disse push-meddelelser på iOS-enhederne. Der er nemlig adskillige tilpasningsmuligheder, så lad os springe direkte ud i det: 

- Start med at gå i “Indstillinger”.

- Vælg herefter “Meddelelsescenter”. 

I fanerne “INKLUDER” og “INKLUDER IKKE” finder du oversigten over alle dine apps, der understøtter push-meddelelser. Fanerne grupperet altså de apps der vises i Meddelelsescenteret, og dem som ikke gør.

For en god ordens skyld skal jeg måske gøre nye iOS-brugere opmærksom på, at Meddelelsescenteret er den oversigt du frembringer, ved at trække fingeren ned fra toppen af skærmen.

- Nå, tryk nu på en app, for at se dine tilpasningsmuligheder.

- Øverst kan du vælge “ADVARSELSFORMAT”. Det er altså her, at du kan slå push-meddelelser helt fra, ved at vælge “Ingen”. Ønsker du meddelelserne, kan du enten vælge de diskrete “Bannere” eller  de mere tydelige “Advarsler”. Valget er dit.

- Nu kan du bestemme, om app’en må vise et tal på app-ikonet, hvis der er meddelelser. Det er også her du kan slå lyd fra/til.

- Under fanen “ADVARSLER” kan du nu bestemme, om meddelelserne må blive vist i det førnævnte Meddelelsescenter. Du kan endda selv vælge om app’en må vise 1, 5 eller 10 af de nyligste push-meddelelser fra app’en i gardinet.

- Sidst men ikke mindst, så kan du også selv bestemme, om meddelelser må blive vist på din låseskærm, så du hurtigt kan blive opdateret, når mobilen ryger op af lommen. 

iOS er ikke just kendt for særlige tilpasningsmuligheder, men når det lige kommer til push-meddelelserne, så kan du altså få det som du ønsker.

Tippet gælder naturligvis alle iOS-enheder (iPhone, iPad & iPod Touch)

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies