Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tips til hurtigere SMS-skrivning på din iPhone

Tips til hurtigere SMS-skrivning på din iPhone

Bliv hurtigere til at skrive på din iPhone og iPad.

Der kan være fordele og ulemper ved en smartphone med touchskærm. En ulempe kan være, at det er svært at skrive lige så hurtigt som på en telefon med fysisk tastatur.

Computerworld har samlet en række tricks til, hvordan du mestre tastaturet på din iPhone og iPad. 

Her er et par af deres tips:

For at finde punktummet i ens tastatur, behøver man ikke trykke på “123-tasten”. Man kan i stedet for trykke på mellemrumstasten to gange.

Under “indstillinger”, “generelt”, “tastatur” og “genveje”, vælger man “tilføj ny genvej”. På den måde kan man lære sin iPhone automatisk at ændre forkortelser som f.eks. “pm” til “pressemeddelse”. Begge disse tips øger ens skrivehastighed væsentligt.

Specialtegn som ü eller ñ er ikke umiddelbart at finde på tastaturet på ens iPhone eller iPad. Disse finder man ved, at holde henholdsvis u og n nede. Det samme gælder for andre specialtegn.

IPhones stavekontrol er kendt for at kunne rode folk ud i pinlige situationer. Et godt tip er derfor, at nulstille sin orbog en gang imellem for at undgå forkert sprogbrug. Dette gøres ved at vælge “indstillinger”, “generelt”, “nulstil” og “nustil tastaturordbog”.

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies