Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Tjen penge på Instagram med Snapwire [TIP]

Tjen penge på Instagram med Snapwire [TIP]

Det er sjovt at tage billeder af pæne ting, og er man god til det, kan der være penge at hente i Instagram

Der er billeder af venner, der sidder og griller, af blomster på en mark, af kaffe, der damper og millioner af andre ting på Instagram, men er man god til det med at fotografere, kan man faktisk tjene en sjat penge på det, og Snapwire er en let måde at gøre det på.

Ideen bag Snapwire er såmænd ganske enkel. Der er så mange gode billeder og fotografer, så hvorfor ikke gøre det let for dem at snakke sammen?

I Snapwire appen kan købere kigge igennem billeder for at finde lige det, de skal bruge, men de kan også komme med forespørgsler. De bliver til konkurrencer, hvor vinderen får en kontant præmie, og køberen får lige det billede, han gerne vil have.

Appen er bygget op i forskellige niveauer, så man får lov til at bevise sit værd, inden man bliver kastet ud i de store opgaver, så man starter med nogle udfordringer, med en lille pengepræmie.

Derfra kan man så stige i niveau og prøve kræfter med nogle mere professionelt orienterede bestillinger.

De fleste forespørgsler på billeder ligger lige nu på mellem 10 og 50 dollars, men der er også nogen, der giver op til 3000 dollars for det helt rigtige billede, så har man en lille fotoentusiast i maven, kan det være en sjov og indbringende sidebeskæftigelse.

Appen findes lige nu kun til iOS, men der arbejdes på en version til Android.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies