Mobilsiden.dk  /   Tips  /   TuneWiki - fedt musikprogram til Android

TuneWiki - fedt musikprogram til Android

Programtip: Musikprogrammet TuneWiki der virker til Android-mobiler som HTC Hero samt på Symbian, er programmet, du bare skal have. Og så er det gratis!

Et gratis program til Android-mobiler som HTC Hero og Samsung Galaxy Spica er noget, der ligner det ultimative musikprogram til din mobiltelefon. Programmet findes også til Symbian.

TuneWiki afspiller de sange, du har på mobiltelefonen, mens sangteksterne og albumcoveret vises på skærmen. De ekstra informationer henter programmet automatisk via mobilens internetforbindelse.

Når sangen spiller, kan der med et enkelt tryk, søges efter musikvideoen på YouTube

Hør musik fra internettet

TuneWiki giver også mulighed for at lytte til musik eller se videoer, som hentes direkte fra internettet.

Vil du finde inspiration og høre sange, som ikke er på hitlisterne, er det fra "free downloads" muligt, gratis at hente udvalgte sange ned på mobilen.

Det såkaldte "TuneWiki Community" giver adgang til musik fra forskellige hitlister, og der kan søges efter tekster til sange.

Din personlige radiomodtager

Inden du henter TuneWiki så gå på Last.fm og opret en brugerprofil. Last.fm afspiller via internettet musik som tilpasses din personlige smag.

I TuneWiki forbinder du til Last.fm som herefter på mobilen spiller musik som matcher netop det som du synes om. Man kan sige, at du får din egen private radiostation.

Både TuneWiki og Last.fm er gratis at anvende, men programmet benytter mobilens dataforbindelse. Derfor bør du kun anvende musikmuligheden, hvis du har et abonnement med fast pris på data (flatrate).

TuneWiki hentes og installeres via Android Market. Det findes også til Symbian og Maemo (hentes via Ovi Marked)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies