Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Windows Phone 8.1 - Sådan scanner du QR-koder [TIP]

Windows Phone 8.1 - Sådan scanner du QR-koder [TIP]

Kan du ikke scanne QR-koder efter installationen af WP 8.1 for developers? - Her er løsningen.

Hvis du gerne vil have den nyeste software til din Windows Phone, har du måske kastet dig ud i, at installere Windows Phone 8.1 for developers, eller med andre ord en version af styresystemet målrettet udviklere.

Har du yderligere sat din telefon op til at være amerikansk, så du kan afprøve Microsofts taleassistent Cortana, har du måske bemærket, at funktionen til at scanne såkaldte QR-koder umiddelbart er forsvundet.

Helt væk er den dog ikke. Funktionen er blot flyttet, og er nu en del af ”lenses” under kamera.

Vil du scanne en QR-kode, skal du aktivere dit kamera - Tryk på de tre små prikker i højre hjørne af skærmen - Vælg ”lenses…” og tryk på ”Bing Vision” - Nu kan du rette telefonen mod en QR-kode og scanne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Belgarion 08-05-2014 18:07:25

Ellers hent Appen Scan- QR Code and barcode scanner. Den scanner meget hurtigere end den indbygget fra bing, og så har man den da lige på forsiden som en tile et sted, så kommer man hurtig ind i det igen isteden for at fumle efter linser.

0 1
Kurt Plum 08-05-2014 09:14:17

Det har ikke ændret sig i forhold til WP 8, tryk på søg, til højre for startknappen, og derefter på "øjet" , så kan du skanne tekst og QR-koder, nemt og ligetil.

3 0
08-05-2014 12:41:58

Nej, men nu handler artiklen jo også om wp8,1 og med Amerika som region..

Med Dansk region er det som du skriver også på wp8,1

2 0

Om brug af cookies