Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Windows Phone: Sådan holder du øje med dine børn[TIP]

Windows Phone: Sådan holder du øje med dine børn[TIP]

Hold øje med dine børns fysiske færden og surfing på internettet med apps til Windows Phone.

Det er for øjeblikket et stort diskussionsemne, hvorvidt vi skal overvåge vores børns færden, med eksempelvis apps med GPS-tracking og restriktioner ved surfing på internettet.

Er du en af dem, der føler dig tryg ved at vide hvor de mindste i familien befinder sig, er her et par tips til apps til Windows Phone, der kan overvåge fysisk færden og sætte grænser for bevægelse på internettet.

FamilySafe
Med FamilySafe får du adgang til at holde øje med børn og andre familiemedlemmer via GPS-oplysninger.

Applikationen har flere forskellige funktioner, der kan gøre bekymrede forældre mere rolige.

Med FamilySafe kan der opsættes Safety Zones, der kan være omkring børnenes skole, hjemmet eller idrætspladsen. Når børnene forlader eller ankommer til en Safety Zone,   sendes besked til forældrenes telefon. En god måde at vide, om børnene er ankommet til skole, fritidsaktiviteter eller andre steder.

Desuden kan applikationen også bruges til at finde tabte telefoner, eller på et øjeblik lokalisere det enkelte familiemedlem.

Opsætningen er forholdsvis enkel, og enhederne parres nemt via scanning af QR-koder.

Har de øvrige familiemedlemmer ikke en Windows Phone, så frygt ikke, FamilySafe findes også til iOS og Android.

Hent FamilySafe i Windows Phone Store.


SafeBrowser
F-Secure har produceret SafeBrowser, der hjælper dig med at surfe sikkert på internettet. SafeBrowser blokkere automatisk skadelige sider, eller sider hvor formålet er at stjæle følsomme oplysninger.

SafeBrowser kan sættes i Børnehjørnet på en Windows Phone, og kun tillade børnene at surfe på udvalgte sikre hjemmesider. På den måde kan du give din børn sikker surfing, uden at de udsættes for vold, porno og andre uønskede emner.

Hent SafeBrowser i Windows Phone Store

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies