Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Yahoo’s intelligente Aviate-Launcher er klar for alle [TIP]

Yahoo’s intelligente Aviate-Launcher er klar for alle [TIP]

Mobilsiden viser idag hvordan du kommer igang med en helt anderledes Android oplevelse, der intelligent følgder din dag.

I starten af året kunne vi her på mobilsiden.dk fortælle, at Android-Launcher’en “Aviate” opkøbt af Yahoo, der så gav beta-testere mulighed for at afprøve den specielle og intelligente Android-launcher. Som du kan se i videoen herover, så handler det altså om at tilbyde dig kontekst-afhængig indhold, så Google Maps, Rejseplanen o.lign er fundet frem, når du alligevel er på farten, eller dine musik-apps bringes frem, når du monterer høretelefonerne. 

Her er de 5 vigtigste nyheder i Googles nye Android

Indtil videre har Aviate som sagt været i BETA, men Yahoo har for nyligt bragt launcheren til Google Play butikken, og i kan hente den ganske gratis på linket her.

Opsætningen er lige til, men for at få alle igang så løber vi det lige hurtigt igennem. Start derfor app'en.

- Først bliver du ført igennem nogle informationer om Aviate Launcheren.

- Efter et tryk på “Set up” så skal du nu bare følge beskrivelserne. Først så skal du vælge de apps som du bruger mest på din Android, og efterfølgende så skal du vælge de typer af apps(katagorier) som du benytter mest.

Sidst men ikke mindst, så skal du naturligvis “Fuldfør handling vha. Aviate” og herefter trykke “Altid”.

Så er det bare at prøve dig frem. Aviate giver din Android mobil et frisk og moderne pust og du får ved opstart gode tips til brugen deraf.

Hvis du har mod på en engelsk-talende Android launcher, der kan tilbyde dig kontekst-afhængig indhold, så giv Aviate et forsøg. Du har til enhver tid mulighed for at afinstallere den igen.

Kilde: Wired

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies