Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   ANALYSE: Windows Phone - en succes der kommer snigende

ANALYSE: Windows Phone - en succes der kommer snigende

WEB-TV: Microsoft har arvet iPhones enkelthed og dét kan blive et succes-parameter for Windows Phone, mener John G. Pedersen chefredaktør for Mobilsiden.dk.

Windows Phone 7 er ikke en succes i dag men over tid, har Microsofts nyeste mobilplatform potentialet til at blive ganske populært.

 - "Jeg er begejstret for Windows Phone - selvom den har en række mangler. Men trods alt er det kun første version. Jeg vover den påstand, at når Windows Phone for alvor 'breaker' så vil konkurrenterne ikke vide, hvad det var der ramte dem", lyder meldingen fra chefredaktør John G. Pedersen, Mobilsiden.dk

Windows Phone er så småt på vej ud på markedet i blandt andet Danmark, hvor det bliver Samsung Omnia 7, HTC Trophy og LG Optimus 7 der på hardware-delen kommer til at repræsentere Microsoft i butikkerne.

Se ovenstående indslag, hvor John G. Pedersen i detaljer analyserer mulighederne for Microsoft.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

CerB 08-11-2010 19:06:53

bliver det en succes, dertil er microsoft for langt efter android.

er selv gammel windows mobil bruger, og kan ikke se hvad der skulle lokke folk væk fra deres iphones og android telefoner.

alene de 2 markeder de har er langt langt foran windows. Så for engang skyld er du forkert på den john.

0 0
05-11-2010 13:45:32

Jeg mener m$ skulle have ventet med at lancere WP7 til den var klar, førstehåndsindtrykket er blandet men nok mest negativt. Brugerfladen virker forfriskende original(noget Nokia kunne lære af) og WP7 ser ud til at have mange smarte funktioner, men det er ingen undskyldning for at sælge et styresystem som ikke er klar til de lande hvor det bliver solgt.

Det næste problem er at det hedder noget med windows, det er muligt windows er et meget stort og stærkt brand, men ikke super positivt. Windows er noget med programmer der crasher, blå skærme og en brugerflade der ikke er alt for rafineret. Personligt forstår jeg ikke at de ikke har brugt Zune konceptet i deres mobile styresystem.

0 0
AndersO 05-11-2010 20:22:09

Det med at launche i danmark uden dansk sprog og app store er jeg enig i virker fjollet, men det er vel nærmest også kun rent teoretisk at den er lanceret i Danmark, der er så vidt jeg ved ikke rigtig nogen operatører der har telefonerne med tilskud, ingen markedsføring og så videre.

Det med at Windows er negativt tvivler jeg mere på. Windows 7 er så vidt jeg har forstået en stor success, både salgsmæssigt og mht kundernes tilbagemeldinger, og Windows klinger nok positivt blandt erhverskunder. Zune derimod er der nok meget få uden for nordamerika (som er det eneste sted hvor Zune afspillerne kan købes i butikkerne) der aner hvad er. Skulle Microsoft have valgt et andet brand skulle det måske nærmere have været Xbox, men det er nok for ungt og "hardcode spillemaskine" agtigt til et produkt til brede målgrupper.

0 0
05-11-2010 21:19:43

Jeg er enig i at windows 7 er udemærket(jeg bruger det selv), men brandet windows er ved at være slidt især pga. Vista, Windows ME og de fejl der blev med at komme i mange generationer, herunder især blå skærm og nogle til tider rodet menuer.

Jeg tror Zune er bedre fordi det sammen med konceptet WP7 er en ny start, men samtidigt inspireret af Zune så vidt jeg ved. Hvis du tænker det et skridt videre så ville succes med Zune "mobile" formentligt være et godt udgangspunkt for netop at sælge Zune mp3 afspillere i Europa.

0 0
René 05-11-2010 13:18:54

Jeg har hørt at der kommer en opdatering til dansk på et tidspunkt, men jeg har sku også hørt at det ikke bliver muligt at kunne få den med dansk software..
Nogen der har nogle facts, syntes faktisk det er en fed mobil, men jeg ved ikke lige om jeg kan leve med den er på engelsk, og at man skal holde A nede for at skrive Æ,Ø,Å.

0 0
Bo Westerby 05-11-2010 12:39:48

first!

0 0

Om brug af cookies