Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Backstage: Sådan blev Moodagent til

Backstage: Sådan blev Moodagent til

Applikationen Moodagent har stor succes, i både Ovi Marked, App Store og Android Marked. Få et indblik i, hvordan applikationen blev til.

I en række indslag har Mobilsiden.dk taget jer med en tur i kulissen bag mobilbranchen.

Denne gang ser vi nærmere på, hvordan den populære danske applikation Moodagent blev til.

Moodagent er en tjeneste, der sorterer og kategoriserer din musiksamling, hvorefter den kan sammensætte spillelister, der passer til dit humør.

Når du ud fra en række parametre fortæller din mobil, hvilken stemning du er i, finder den frem til de sange, der passer til dit humør.

Egentlig ikke til mobiler

Allerede tilbage i 2002 begyndte den danske virksomhed Syntonetic, der står bag Moodagent, at arbejde på en løsning, til at administrere den digitale musiksamling.

Men applikationen var oprindeligt slet ikke tiltænkt mobiltelefoner - den var egentlig skabt til at organisere musikken på computeren.

Det var først senere, at mobiltelefonerne fik en størrelse, hvor det var relevant også at administrere musiksamlingen på den.

Moodagent er en gratis-applikation, og findes i både Apples App Store, Nokias Ovi Store og Googles Android Marked.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

peter 20-09-2010 15:53:40

Det kom først i OVI store - det er efterhånden sjældent noget kommer der først :-)

I øvrigt lidt sjovt at mobilsiden tidligere har langet ud efter mediernes særbehandling af Apple. Men i det her indslag vises Moodagent stortset kun på Apple produkter (+ en enkelt gang på Android). Hmm moral er godt - dobbelt moral er dobbelt så godt :-)

0 0
Mobilsiden.dk 20-09-2010 21:39:34

Hej Peter.

Ja, du har ret i, at det er lidt ensidigt. Men det var desværre disse produkter som var tilgængelige på optagedagen hos Syntonetic.

Men tak for kritikken. Vi vil være ekstra opmærksomme fremadrettet.

0 0
peter 20-09-2010 22:10:03

Ja hvis folk kun ser det på Apple produkter tror de jo bare det kun er dertil, selvom det bliver sagt i klippet at det findes til alle platforme. Der bliver bare vist rigtigt rigtig mange Apple produkter i det kort klip.

Det er godt, vi holder øje med jer ;-)

0 0

Om brug af cookies