Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Copy/paste på vej til Windows Phone 7

Copy/paste på vej til Windows Phone 7

Web-TV: Her kan du se en beta-udgave af, hvordan copy/paste kommer til at virke på Windows Phone 7.

Windows Phone 7 er Microsofts bud på, hvordan en mobil skal fungere anno 2010/2011. Og i f.eks. Samsung Omnia 7 gør systemet da bestemt også indtryk på de fleste.

Windows Phone har dog også været ramt af en del kritik. Blandt andet fordi der ikke er copy/paste funktion i produktet. Microsofts fravalg af funktionen bringer minder frem, om den første iPhone, der heller ikke havde copy/paste.

Microsoft er dog opmærksom på manglen og arbejder aktuelt på, at færdiggøre denne feature, der forventes at blive rullet ud til mobilerne i begyndelsen af det nye år.

I ovenstående tidlige beta-udgave kan du se, hvordan funktionen er tiltænkt at fungere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 18-12-2010 22:44:11

med deres Windows Phone, så skal de virkelig lette rumpetten ganske gevaldigt på flere områder.
Gaspedalen skal virkelig i bund nu ellers er løbet snart kørt, og de står tilbage uden ret meget brugsbart produktmæssigt.

Morgendagens mobiler bliver fremtiden mobile PCer, og de er ved at tabe markedet for deres produkter via denne udvikling, hvor flere vil arbejde eller kan udføre dette via deres mobiltelefoner.

En del vil stadig have behov for stationære og bærbare, men mange vil ikke behøve dette i mange situationer, så hvorfor erhverve en sådan?

Bare forestil di en mobiltelefon med 1 Ghz processor(dual core), 32 GB RAM + kort til yderligere 32 eller 64 GB RAM, printfunktioner via WIFI eller GPRS, bankbetalinger kan du ordne via mobilen o.m.a., som er på vej.
- Hvad skal man så med en stationær elelr bærbar?

0 0

Om brug af cookies