Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Dansk erhvervsmand: Steve Jobs var meget mere end et ikon

Dansk erhvervsmand: Steve Jobs var meget mere end et ikon

EKSKLUSIVT: Kun få danskere har mødt Apples grundlægger Steve Jobs. Mobilsiden.dk har talt med én, som ved flere lejligheder har mødt ikonet. Hør, hvordan han oplevede den store personlighed Jobs, der også var en stor forretningsmand.

- "Jeg har mødt mange erhvervsikoner, men det var spændingen, muligheden for at høre, hvad der har været hans motivation og succesfaktor. Men jeg var ikke skræmt," siger Lars-Christian Brask, direktør i EFG Bank om sit møde med den nu afdøde Apple grundlægger Steve Jobs.

Lars-Christian Brask tilbragte nogle dage i Jobs selskab tilbage i 1996, for at præsentere ham for investorer i Europa til animationsfirmaet Pixar. Efterfølgende har Brask ved flere lejligheder mødt Steve Jobs.

- "For mig var Steve Jobs en historisk person, et ikon, der formåede at konkurrere med Microsoft og Intel-platformen. Det var en spændende person, som ikke var utålmodig, omvendt heller ikke tålmodig, men interesseret i at vide ting om Europa. Du var nødt til at være skarp i hans selskab," fortæller Lars-Christian Brask.

Jobs fremstod som en forretningsmand, der var det til fingerspidserne.

Brask: Flere som Jobs

Bankdirektøren mener, at der findes mange erhvervspersoner med samme drive som Steve Jobs, men at det er meget få af dem, som får mulighed for at gøre deres idéer til verdensomspændende foretagender på linje med Apple.

Han ønsker ikke at sætte konkrete navne på danskere med Jobs potentiale, men fortæller blot, at de er derude.

Lars-Christian Brask er direktør i EFG International i Danmark. EFG Bank har 2400 ansatte og spreder sig over 30 lande. Brask er også tidligere racerkører med sit eget hold "Team Brask". Desuden har han medvirket i dokumentaren "De Dyre Drenge", samt "Den hemmelige millionær", der begge har været sendt på TV 2.

Læs også:
- Her er Steve Jobs største opfindelser
- IT-personligheder om Steve Jobs
- Konkurrenter: Jobs indflydelse vil vare ved

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Magnus 07-10-2011 23:59:17

Slap nu af!. Verden skal nok klarer sig uden. Manden er mindst ligeså overvurderet som hans produkter. Tak for at sætte skub i smart phone markedet skal han dog have med på vejen.

0 0
Morten Jensen 08-10-2011 12:22:39

Enig! Jeg bryder mig heller ikke om Apple! Jeg ville heller spare penge og købe noget andet end Apple produkter! ;D

0 0
Christoffer 07-10-2011 15:08:52

Det her er et rigtig godt indslag. Helt klart det mest interessant jeg har set fra et dansk medie. Mere er der vel ikke at sige, men jeg synes bare at det havde fortjent anerkendelse.

0 0
Jim Flower 07-10-2011 19:59:26

Hvis mobilsiden vil have anerkendelse for gode artikler, skal de droppe de amatørartikler de spytter ud til dagligt. For så længe dét er stilen, vil det være et amatørsite med 2 piger og en gammel radio-speaker :-)

0 0
Morten Jensen 07-10-2011 20:18:21

Så lad dog være med at besøge siden, hvis du er utilfreds! ;-D

0 0
Jim Flower 07-10-2011 20:29:58

Jeg er ikke utilfreds. :-) Men det er nu stadig sandt.

0 0

Om brug af cookies