Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Dansker ligger i iPhone 4S kø i London

Dansker ligger i iPhone 4S kø i London

LONDON: De første entusiaster ligger i kø, for at købe en iPhone 4S. Se billeder og et videoindslag fra køen.

Apple Store på Regent Street, London klokken cirka seks torsdag morgen. (Foto: Mobilsiden.dk)
Apple Store på Regent Street, London klokken cirka seks torsdag morgen. (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Jonas Rasmussen

Ved Apple Store i Covent Garden og Regent Street i London, ligger de første iPhone-fans i kø, for at være en af de allerførste, der tager den nye iPhone 4S med sig hjem.

Vores meget engagerede læser Jonas er taget til London, for selv at være en af de første - danskere - der putter den nye iPhone i lommen.

Han har sendt os nedenstående billeder. Se også nedenstående video vi har optaget via Skype, hvor Jonas fortæller om hvad der sker i London.

Salget starter i London fredag den 14. oktober 2011 klokken 9.00 dansk tid.

Video-interview via Skype

Billeder fra London

Læs også:
- Anmeldere: iPhone 4S er fantastisk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Benjamin Jensen 14-10-2011 12:35:01

Mon der er større forskel på Galaxy 1 og 2, end der er på iPhone 4 og 4S? Naaaah....og alligevel har i jo selv udskiftet jeres telefon.

Hurtigere cpu med dualcore og grafikchip, bedre kamera osv.

Men alligevel var der lige så stor ståhej på mobilsiden over "vidunderet", som jo bare er en lille opgradering af 1'eren.

Den største forskel mellem de 2 telefoner er nok, at iPhone 4 har en længere levetid mht opdateringer end den gamle Samsung.

0 0
Jake 14-10-2011 08:15:23

Det er galmandsværk at sidde i kø for at få en iPhone som blot har et middelmådigt kamera og en lidt hurtigere chip så man kan tage billeder ½ sekund hurtigere.
Men afgudsdyrkelse er der nok af. Apple.com har vist et billede af Steve jobs i en uge nu, så at de er helt sikre på at verden forstår det. Måske lader de også hans kontor stå fastfrosset ligesom L. Ron Hubbards.
Nokia er vejen frem. iOS og Android er snart irrelevante.

0 0
Per 20-10-2011 10:57:27

Citat fra Jake:

Nokia er vejen frem. iOS og Android er snart irrelevante.


HAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHHAHAAAA

0 0
Kim 20-10-2011 11:27:39

Som Nokia-fan er jeg nok desværre nok give Per ret. Dog modereret til et "Hehe".

0 0
David 14-10-2011 07:51:28

Jeg kender folk der tager hele vejen til frankrig for at slå telt op ved en vejkant, kigge på at nogen mennesker cykler forbi, og tager hjem igen? Er det også usselt, eller er det kun de ting du ikke selv bryder dig om? Og hvorfor skal du dømme hvad folk skal bruge deres tid og penge på?

0 0
Kim 14-10-2011 09:02:17

Det kan du have ret i, folk skal have lov til at bruge deres tid og penge på hvad de har lyst til. Selvfølgeligt skal de det.
Og selvom jeg personligt ikke kunne finde på at tage nogen steder hen og se cykelløb, så er det folk vel forundt hvis de har lyst til det. Jeg ser det godt nok mere som en unik oplevelse, end jeg gør med et stykke serieproduceret hardware, som man kan få overalt meget snart.

Men du har ret, lad dem selv styre deres penge og liv - jeg kan bare ikke sætte mig ind i det valg. Men jeg bruger jo med garanti også både tid og penge, på noget andre ikke kan forstå. F.eks. køber jeg langt flere spil på gog.com end noget andet sted - til trods for en "top-tunet" laptop og PS3... ;)

0 0
David 14-10-2011 07:36:30

Jeg synes at folks nedladende kommentarer herinde er mere usle, hvem siger ikke at han har skide sjovt, og det er penge bedre givet ud for ham? folk bruger penge på så meget underligt. Jeg forstår bare ikke folks dømmesyge herinde.. grimt synes jeg.

0 0
Benjamin Jensen 13-10-2011 23:55:26

Jeg ved ikke hvem der er mest tosset. At stå i kø i kø i London for noget elektronik, eller kommentarerne herinde. Rønnebærerne ser godt nok ud til at være sure.

Det er lidt sjovt at se udefra. Når nogen har succes (Apple), så ser man straks sin position truet, fordi man har valgt et andet mærke. Apple og Google har gjort et eller andet rigtigt, når de sådan kan få folk på begge sider op i det røde felt.

0 0
Jesper 14-10-2011 09:20:31

Benjamin, jeg tror ikke det har noget som helst med rønnebær at gøre. Jeg tror bare, at folk undrer sig over, at man kan blive så neurotisk, at man fiser til London, for at være én af de første danskere til at få en iPhony.
Jeg kunne forstå det, hvis det var et seriøst tilbud på eksempelvis en lejlighed eller en bil...men en telefon (uanset fabrikat!)???
Det er s'gu lidt sørgeligt og en aaaanelse ynkeligt!

0 0
Svipper 14-10-2011 09:47:25

Men vel ikke et unormalt syn længere at folk lader sig optage sygeligt af noget. Jeg nævner i flæng Harry Potter fans,Scientology, folk i kø for en Samsung Galaxy II til 11 kr, Robbie Willam fans der står foran et hotel og venter på at se manden... og ja, folk i kø til en overpriced iPhone4S magen til den iPhone4 som de sikkert har i forvejen.

Har i øvrigt lige opdateret min egen iPhone 4 og iPad 1 til iOS5 helt uden problemer overhovedet. Meeeen det er lidt kejserens nye klæder om igen. Med mit forbrugsmønster, så er min SGSII stadig et forbandet godt bud på en fed telefon med masser af muligheder for at sætte den op som jeg har lyst til. Mit simkort sidder nok 75%af tiden i SGSII og den fordeling fortsætter nok.

0 0
Thomas Kristensen 14-10-2011 11:05:43

Jeg kunne forstå det hvis det var en speciel edition af en telefon som kun kom ud i 500 eksemplar :-)
Men en ting alle kan gå ned i forretningerne og købe
Det er sku langtfra ude, og det er ikke kun fordi det er apple, havde det været en HTC som er mit favorit mærke, så ville jeg mene det samme :-)

0 0
Micras 13-10-2011 23:14:32

Lad dog de folk som elsker Apple produkter, gøre hvad de har lyst til, hvis folk gerne vil bruge en formue på en eksemplar af en iPhone 4S, endda at rejse "jorden rundt" hvis man skulle sige det sådan, så lad dem dog det, hvis i faldt for et produkt som i bare må eje, inden det lander i danmark, så havde i også gjort det samme, i kan da være ligeglad med at fx. Jonas som på videoen, at han havde valgt at tage en tur til London for at købe den nye iPhone 4S, for det er jo hans penge, og ikke jeres, så er det jer som skulle få et liv. :o(

0 0
Jesper 14-10-2011 09:17:20

Tjoh, men han beder jo selv om det, når han udstiller sig på den måde!
Det rager mig da, at en, for mig ukendt person, ligger i kø for at få lov at betale for noget så ligegyldigt som en telefon, men når han ligefrem stiller sig op for at prale med det, så skal han da ha' en bemærkning med på vejen!
Jeg kunne også omskrive det du selv siger til:
"Lad dog de folk som elsker at kommentere på fanboi's tåbeligheder, gøre hvad de har lyst til. Hvis folk gerne vil bruge en masse tid på at rakke sådan en klovn ned, så lad dem dog gøre det..." osv. osv.
Så du kritiserer os, for at kritisere en tåbe, og nu kritiserer jeg dig, for at kritisere os, der kritiserer en tåbe...skal vi ikke stoppe her? :o)

0 0
Frederik 13-10-2011 22:47:26

Det kan godt være at dette ikke er en populær kommentar, men jeg synes at det er nice han gør det. Jeg tror det må være sjovt at prøve, bare en enkelt gang. Jeg kan godt se at det er sygt at ligge i kø hver gang der kommer et nyt apple produkt eller bare en ny opdatering, men en gang det kunne jeg godt. Jeg kunne godt forestille mig at stemningen er helt speciel til Apples frigivelser.

For lige at svare på på Henrikmands kommentar så tror jeg faktisk ikke at det er så dumt at skrive på sit CV. Det beviser sådan set bare at man brænder så meget for noget at man er villig til at gøre alt - dog uden at snyde. Hvis manden vil kæmpe lige så meget på sit job så tror jeg at han ville kunne blive en god arbejdskraft!

0 0
Kim 13-10-2011 21:30:17

iPaddle? iPointless? iProbablycouldntcareless?

0 0
Jonas_a 13-10-2011 21:08:51

.. for John G. og Mobilsiden, er det her for tynd og useriøst journalistik. Oven i købet skulle dette være "eksklusivt"..! kan godt være at ind i mellem kniber det med at finde noget at skrive om.. men come on, det er lige før man forveksler mobilsiden med se & hør's forside..

0 0
Bobby 13-10-2011 17:08:33

Den er god med jer. Husk - *People to love and things to use* ikke omvendt

0 0

Om brug af cookies