Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Derfor skal du vælge iPad 2

Derfor skal du vælge iPad 2

Web-TV: Både iPad og iPad 2 har fået topkarakter her på Mobilsiden.dk - men hvilken skal man så vælge?

Da vi i sin tid anmeldte Apple iPad, fik den seks ud af seks stjerner. Da vi for nyligt anmeldte iPad 2 fik den seks ud af seks stjerner. Men nu er iPad jo blevet væsentlig billigere - hvorfor skal man så ikke bare spare nogle skillinger, og købe den første iPad?

I denne video giver vi tre bud på, hvorfor det godt kan betale sig at købe iPad 2.

iPad 2 er nemlig blevet lettere og mindre, den er blevet mere flydende, og så er processoren blevet væsentlig hurtigere, så der allerede nu er flere programmer og spil, der kun understøttes på iPad 2. Dem kommer der selvfølgelig flere af i fremtiden.


Apple iPad 2 Wi-Fi - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

PJ 23-04-2011 03:19:07

Nu kommer Asus snart med deres Transformer - gå efter den i stedet ;)

0 0
John 15-04-2011 11:33:47

Hej

Jeg kunne ikke lige lade være med at kommentere. Ofte under disse forskellige forums-indlæg er jeg lidt træt af, at folk ikke kan se ud over sig selv.
F.eks. Jesper. I min verden har du overhovedet ingen grundlag for, at tale for andres behov (alt andet lige....). Du er superbruger. Kender ALT til tablets, mobiler osv. Men det gør majoriteten af forbrugerne ikke. Derfor: dit behov har INTET med mit behov at gøre. Hvis iPad'en leverer varen (læs: nem at bruge i det daglige = brugervenlighed) så er det sq dét, den almene forbruger køber!! Se bare på Apples salgstal. Nu er det dig jeg "angriber", Jesper, men i virkeligheden er angrebet på alle superbrugere, der tror de ved hvad folks behov er.

Og så lige for at slå det fast: Jeg er IKKE Apple-boy, som I kalder det. Jeg har (desværre) aldrig ejet et Apple-produkt og får nok aldrig råd til det (det skulle da være en brugt iPad 1.....). Jeg har desværre bare en billig Msi Wind, en gammel stationær og en SE Elm mobil :-(

Og så afslutningsvis: Der bliver diskuteret meget, om man skal gå fra iPad 1 til 2. Som jeg forstår videoen, så handler den om, hvis man endnu IKKE er tablet ejer. Så synes jeg da det giver god mening at købe en 1'er, når man som jeg også har nogle børn der skal mættes :-)

JL

0 0
Mikkel 14-04-2011 17:55:56

Jamen så kan jeg jo bare være glad for at det var en iPad 2 jeg var nede og hente i Fona i dag;-)

0 0
Nicklas 14-04-2011 13:59:45

Kan man ikke også bruge HDMI adapteren til iPad 1

0 0
homersimpson 14-04-2011 16:13:45

Jo, den kan også bruges til ipad 1, samt iphone 4 og 4. generation af ipod touch.
http://store.apple.com/dk/product/MC953ZM/A?fnode=MTc0MjU4NjE&mco=MjE0OTI0MzI

0 0
14-04-2011 13:11:38

Hvornår lærer mobilsiden det,ros aldrig Apple,uanset hvad,der kommer bare alle de sure android folk og øffer.

0 0
PJ 23-04-2011 03:13:39

Det er jo fordi mobilsiden skal holde sig til at nyheder og ikke bare fyre deres egne meninger af (eller alle de løse rygter som hvem som helst kan opfinde)

0 0
Jesper 14-04-2011 18:49:32

Nej,Gielsgaard! Men det er måske fordi vi er nogle der har set "lyset"?
Har lige forsøgt at skrive dette indlæg fra en iPlad2, 3G/Wifi, 64gb. Dét kunne ikke lade sig gøre da p.gr.a. "Kan ikke åbne siden. Safari kan ikke åbne siden, fordi der er for mange omdirigeringer"
Fedt! Så må jeg jo starte min fire år gamle HP laptob (Win7...uden problemer!) og skrive indlægget på den!
Det jeg egentlig ville sige var, at hvis man allerede har en iPlad, er der dælme ingen grund til at købe iPlad2! Forskellen i daglig brug er marginal, og det er kun hvis du er ubetinget fanboi eller blot normalt blød i bolden, at du køber en 2'er hvis du allerede har 1'eren!
Hvis du ikke har en 1'er, kan du da sagtens købe en iPlad2...eller vente på at konkurrenterne kommer inden for den næste måneds tid. Så slipper du for at lade dig diktere af Steve Flobs!

0 0
14-04-2011 19:40:47

Se Jesper,jeg har en 1'er,og vil da købe en 2'er,jeg er hverken helt eller halvt tosset.At du har et barnligt behov for at bruge øgenavne siger en del om dig,du skulle så hellere koncentrere dig om hvilken af de tablets som kommer lige om lidt du skal ha',syntes det bliver dejligt med noget at vælge mellem,men at svine andre til for at vælge det ene eller andet er da tåbeligt.

0 0
Martinnh 14-04-2011 20:08:51

Jeg er enig i at det er en mærkelig ting at nedgøre folk der vælger at købe en iPad 2 selvom de har en iPad 2. Jeg har valgt at sælge min iPad 1 16gb og har købt en iPad 2 med 32gb. Det er rigtig fedt med den ekstra plads, og hastighedsforøgelsen er tydelig selvom den ikke er overvældende. Indlægget her er desuden skrevet fra min iPad, så det kan altså lade sig gøre, godt nok via en alternativ browser, Atom.

Jeg er ikke Apple fanboy, har en Android tlf og regner med at holde mig til den platform når det kommer til min telefon. Jeg har testet en Xoom over nogle dage, men var generelt ret skuffet over enheden. Den vrægede flere gange, var laggy ved brug af live wallpapers, og så bryder jeg mig ikke om det aflange format. Har aldrig oplevet at min iPad er crashet, og antallet af apps er overvældende ifht. til Android tablets. Android lider under at udviklerne er nødt til at lave apps der skal virke på så mange forskellige enheder, hvilket gør at det er svært at lave apps der fungerer på dem alle og ser godt ud i så mange forskellige opløsninger.

0 0
Martinnh 14-04-2011 20:10:38

Og der skulle selvfølgelig have stået "folk der vælger at købe en iPad 2 selvom de har en iPad 1" ;)

0 0
Noia 14-04-2011 21:53:58

Enig med Martinnh og gielsgaard.
Jeg tror ikke det nytter noget at diskutere med Jesper, for han er sikkert a) enten en forum trold, b) umådelig stupid og kun ved hvordan man argumenterer ved at bruge øgenavne, !!!! og nedgøre andre eller c) begge dele :)

0 0
Jesper 15-04-2011 10:28:43

Noia, Trolling er ikke noget jeg giver mig af med...selv om det er fristende en gang i mellem, da det jo kan sætte gang i en ellers kedelig/ligegyldig debat! ;o)
At bruge udtrykket "blød i bolden" er åbenbart for hårdt for jer, så jeg må hellere moderere mit sprogvalg, så I ikke føler jer stødt.
Gielsgaard, hvis du har en 1'er og alligevel køber en 2'er, går jeg ud fra, at det er fordi du købte en 1'er uden 3G, og med for lidt storage. Klassisk fejl!
Hvis du køber en 2'er, på trods af, at du allerede har en tilsvarende 1'er... tjah, det er jo dit eget valg, men et ikke særligt godt valg, hvis du spørger mig! Jeg har haft begge dele (det er en del af mit arbejde, så bare rolig! De bliver mig påtvunget!), og jeg siger dig/jer: forskellen er marginal!
Martinnh, jeg har selv skrevet indlæg herinde fra min iPlad2, men i går magtede den det ikke. Det krævede...en genstart! Så inden I går helt op i omdrejninger, så husk lige på, at Æbles produkter ikke vokser ind i himlen, og at du benytter en alternativ browser siger mig en del.
Jeg har også hygget mig lidt med Xoom, Optimus Pad og Flyer. Xoom var en pre-production model, og det kunne man godt mærke. Optimus Pad kørte fint, men med 3D teknologi er den lidt ligegyldig i mine øjne. Flyer kørte fantastisk...men lider måske lidt af, at den kørte 2.3. Kommer dog med 3.0.
Så bær over med mig, hvis jeg bruger slemme ord, men jeg har erfaring med en del, efterhånden, så jeg har grundlag for at udtale mig... modsat så mange andre!

0 0
Martinnh 15-04-2011 11:16:00

Jeg er enig med dig i at det ikke giver megen mening at skifte fra iPad 1 til 2 hvis det er til en tilsvarende model med samme mængde plads. For mig er det en stor forbedring med 32gb ifht. den gamle med 16gb. Forstår ikke helt hvorfor det skulle være specielt sigende at jeg bruger en alternativ browser.. det gør jeg også på min Htc Legend, på min stationære med windows 7 og på min Macbook. Safari er sikkert ok for de fleste, deres håndtering af tabs og åbning af links irriterer mig bare.

Syntes HTC Flyer ser rigtig lovende ud, og jeg er overbevist om at jeg om et års tid eller to formegentlig køber en tablet med Android. Er stor tilhænger af den frihed man har til gøre Android-enheder mere personlige at se på med Widgets osv. Indtil da er jeg godt tilfreds med iPad 2, den er rigtig god og hurtig til de ting jeg bruger den til, bl.a. læsning af tunge PDF'er.. en opgave som Xoom slet ikke kunne klare tilfredsstillende. Apples største force og fordel ifht. konkurrenterne er helt klart deres Appstore som er langt foran f.eks. Google marketplace, både i kvalitet og kvantitet.

Tror en stor del af mobilsidens registrerede brugere har udmærket styr på hvad der rør sig på tech-fronten, og bare fordi du har en anden opfattelse af tingene end andre og måske endda har større erfaring med forskellige produkter, er der ingen grund til at negligere andres mening og holdninger.

Udover det er der ingen grund til at bruge nedsættende betegnelser om folk man ikke lige er enig med, selvom udtrykkene så er nok så uskyldige.. så hellere gode solide argumenter for hvorfor man er uenig.

0 0
Jesper 14-04-2011 18:50:24

Beklager stavefejlene! Det gik lidt stærkt! ;o)

0 0
Jesper 14-04-2011 18:37:38

Det er måske fordi der er noget om snakken!?!?
Jeg sidder pt med en iPlad2, 3g, wifi, 64gb. Den er fin, men der er s'gu så mange ting, den ikke kan ab fabrik!
Derud over kan jeg ikke tillade mig at sætte den i flytilstand, fordi så skal den genstartes for at få forbindelse til det store gustne indernet!

Men hvis du absolut vil ha' en iPlad, så køb da en 2'er... Med mindre du har en 1'er i forvejen! Køber du en 2'er selvom du har en 1'er er du s'gu for nem!

0 0
homersimpson 14-04-2011 12:26:11

Det er ligefør man kan udskifte ordet ipad 2 med galaxy tab og så passer teksten stadig.

Den er også blevet lettere og mindre, den er blevet mere flydende, og så er processoren blevet væsentlig hurtigere...
det er vel noget nær standard for alle tablets:)

0 0

Om brug af cookies