Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Duel: Asus Zenbook mod Macbook Air - hvad skal du vælge?

Duel: Asus Zenbook mod Macbook Air - hvad skal du vælge?

Web-TV: Mangler du en ny 13 tommer computer, tjek denne duel mellem Asus Zenbook UX31A og Macbook Air.

Her er to kompetente computere mod hinanden. Asus Zenbook UX31A og den nye Macbook Air fra Apple, er begge 13”-computere men med hvert deres styresystem.

Grundlæggende handler valget om, hvorvidt det skal være en Windows 8 maskine eller om du foretrækker Apple OS X, for ydelse og design er på de to computere både godt og lækkert.

Kører du Office 2013 bør du vælge PC’eren, da denne version endnu ikke findes til Mac. Omvendt er batteritiden på Macbook Air bedre end på Asus’ tilsvarende bud.

Se ovenstående web-TV indslag og kom tættere på begge bud, der alt efter konfiguration koster mellem 8 og 10.000 kroner. Læs også vores test af produkterne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Pede 03-08-2013 16:50:07

Asus UX31a har en fuld hd ips skærm hvor Macbook Air har en 1440x900 tn skærm. Der er vist ingen tvivl om at skærmen på Asus maskinen er overlegen. I mine øjne var Asus Ux31 serien den første ultrabook der rigtigt kunne give Macbook air kamp til stregen. Både i design men også i kvalitet (bl.a trackpad, alu body etc.)
Den nye Macbook har en kanon batteritid pga Intel Haswell, hvilket nok er et plus i manges øjne.

Alternativt kan man kigge på Sony Vaio Pro som andre nævner, men dens trackpad har problemer med gestures og så flexer den virkelig meget. Mit forslag vil være Samsungs 900x3e, som er ekstrem let og tynd og virkelig lækker at bruge. Skærmen er dog "kun" pls med fuld hd, men er meget lysstærk. Og som i øjeblikket kan fås for under 7k.

0 0
Kim Harder 03-08-2013 16:29:56

Syntes nu lige, det er en hamper pris for computere til studerende. Der findes mere alsidige og prisbillige computere og kraftigere computere, som jeg ville vælge længe før, som studerende. Der er intet kraft i ovennævnte computere, som kun kan være til Office og internet brug.

Hvor finder man den billigste kraftige computer til en pris, som studerende kan overkomme. De ovennævnte computere ligner mere noget til forretnings brug for direktørerne.

John kan vist godt lide dyrt kram :-)

0 0
August 05-08-2013 13:14:28

Eller også følger man ordsproget: Buy once, cry once. Det betyder, at man betaler dyrt én gang og græder kun én gang. Modsat hvis man køber bras til under 3000 kroner, går man sandsynligvis ud og køber det bedre senere = 3000 spildt.

0 0
Jesper Nielsen 03-08-2013 15:20:44

Interface, interface og interface.
Hvordan virker touchpad, tastatur og vigtigst, hvordan ser skærmen ud.
Min erfaring med ASUS laptops er, at deres skærme er deciderede dårlige at se på. Farveægthed og Gammut plejer at være helt hen i skoven.
Jeg har haft fire forskellige ASUS laptops gennem hænderne. Alle har de været forfærdelige.
Omvendt er Apple ekstremt konsistent i deres farvegengivelse og gammut.
Sammenligner man en iPhone med en iPad med en Macbook pro osv. vil skærmbillederne ligne hinanden meget tæt. måske en mikroskopisk anelse koldt, men ensartet hen over hele deres range af produkter. Det er nemlig en af de væsentlige ting Apple går meget op i. Farvegengivelse og farvestyring.

I min verden er tastatur, skærm og øvrig interface det absolut vigtigste ved en computer.

0 0
iPhoneHacks2009 03-08-2013 13:43:17

jeg lage mærke til du sagde ved mac skulle man ud og købe et stik det er også rigtig, ved asus siger du den har micro HDMI hvem ligger typisk ind med sådan et så det skal man jo os ud at købe :-)

også er det i dag blevet muligt at køre windows program på en mac uden at skal installer windows :-)

men god video

0 0
Alattin Simsek 02-08-2013 16:13:30

I burde hellere stille Sony VAIO Pro overfor MacBook Air, hvis I virkelig vil give forbrugerne en valgmulighed.

0 0

Om brug af cookies