Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Første kig på LG Optimus G - den nye powermobil

Første kig på LG Optimus G - den nye powermobil

Web-TV: LG Optimus G er på vej mod Danmark. Denne powermobil er et interessant bekendtskab. Oplev og se her, vores første indtryk.

Optimus G kan bedst beskrives som en turboudgave af Nexus 4. Hvis ikke de tekniske specifikationer er de samme som på Nexus 4, så er de bedre.

Med den nye Optimus får du f.eks. både 4G LTE og 13 megapixels kamera med i købet. Skærmen er 4,7 tommer stor og i fuld HD-opløsning mens processorkraften kommer fra en quad-core 1,5 GHz Krait med Adreno 320 GPU, som i Nexus 4.

 - Læs testen af Nexus 4

LG har justeret i Android, og tilbyder nu ”Smart skærm”, der som Samsungs ”Smart stay” funktion, holder lys i displayet, så længe der kigges på det. Videoer der ligger på telefonen kan afspille oven på brugerinterfacet i et vindue, præcis som Samsungs popup-play.

Men LG har tilføjet den detalje, at der kan zoomes i videoen mens den afspiller – det er ret frækt lavet.

LG Optimus G. (Foto: Mobilsiden.dk).
LG Optimus G. (Foto: Mobilsiden.dk).

Store pluspoint

Jeg giver indtil nu pluspoint for skærmkvalitet, hastighed i brugerinterface, mails i tråde samt nyskabelser som Smart skærm. Dertil kommer god samtalekvalitet, også via Bluetooth headset.

Den endelige test af Optimus G vil du kunne læse, når vi modtager den færdige udgave af produktet – indtil videre, er det fortsat en prototype vi har fat i.

Den nye powermobil kommer med Android 4.1.2.

LG oplyser at prisen på Optimus G forventes at blive under 4.000 kroner uden abonnement. Produktet rammer butikkerne i slutningen af første kvartal i år.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

GadgetMe 26-01-2013 12:14:44

Synes det er super du også tester Bluetooth, jeg bruger altid mit BT headset så synes det er meget vigtig ting.

Normalt går jeg helt ind for at producenterne skal "låne" inspiration af hinanden, men når det er så lige-over-kopieret-ala-kina-kopi som LG har gjort her synes jeg godt nok det er groft må jeg indrømme.

0 0
Rasmus Røge 25-01-2013 14:23:59

Dig og din bluetooth =)

Jeg synes ting som overlay apps og zoom i video er totalt værdiløst i dagligdags brug. Jeg kan ikke forestille mig EN brugssituation hvor det er rart eller praktisk at afspille en video i lille format ved siden af en anden app. Måske det kunne være relevant på en tablet, men forstår det slet ikke på en telefon. Og zoom i video er da en gimmick uden anvendelser.

0 0

Om brug af cookies