Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   HOTSPOT Uge 16: Den store Samsung-uge

HOTSPOT Uge 16: Den store Samsung-uge

Mobilsiden.dk ser nærmere på hvad der rører sig denne uge i mobil og gadget-land.Samsung Galaxy S5
Vi fælder dom over Samsungs nyeste stjerne i Galaxy S familien. Samsung har overbevist på mange punkter og vi savner kun enkelte forbedringer for at blive ovenud begejstrede.

Læs også: Samsung Galaxy S5 anmeldelse: S-serien når nye højder

Samsung Gear Fit
Et nyt smartwatch fra Samsung ligger i grænselandet mellem en activity-tracker og et decideret smartur. Virker det?

Se også: Samsung poster 'hands-on'-videoer af Gear 2 og Gear Fit

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4
Mindste medlem i Samsungs nye high-end serie er på mange måde den mest spændende. Den er indehaver af rekorden for den skarpeste skærm og pakker noget af det nyeste indmad.

Læs også: Tre nye Samsung tablets på vej.

Sony MDR-NC31EM
Bag det kryptiske navn gemmer der sig en spændende nyhed. Støjreducerende headsets er normalt afhængige af et batteri til at minimere støjen fra omgivelserne. Men dette headset kan tilkobles direkte til en Xperia Z2 tablet eller telefon og slipper derfor for at slæbe på en batteriklods.

Se også sidste uges HOTSPOT her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tharus Siva 14-04-2014 22:15:24

Det går rigtigt ned af bakke for mobilsiden... masser af ligegyldig info siden man ikke har hørt til John mere...

0 3
15-04-2014 12:12:53

Jeg er ret uenig med dig. Synes faktisk at det går rigtig meget fremad. Det er klart at det er svært at erstatte en person som John G, men jeg synes klart de er på rette vej. Tidligere var der ingen grund til at besøge Mobilsiden. Nyhederne var for det første "sidste uges nyheder" og samtidig så var historierne utroligt tynde. Der var ingen grund til at besøge Mobilsiden for at få stillet interessen for mobilverdenen . Men der er klart sket noget her. Nyhederne kommer hurtigt, er relevante og teksten er værd at læse. Der er også kommet en rød tråd i anmeldelserne... noget der på inden måde var før. Så jeg kan personligt sige at jeg er begyndt at besøge Mobilsiden igen for at få mit daglige teknik/gadget fix ;-)

Jeg synes du skal give dem en chance.

3 0
carsten guldhammer 14-04-2014 12:06:18

ennu et ligegyldigt videoindslag hvor mobil siden som sædvanligt INTET fortæller når det kommer til stykket

- i øvrigt: misvisende at plastre baggrunden til med HTC plakater når det jo nu næsten UDELUKKENDE er samsung produkter de taler om i det her indslag

5 4
hellas7 14-04-2014 16:57:05

tillad mig at være uenig, men jeg synes faktisk det er fedt at få af vide, hvad mobilsiden er i gang med at teste/hvad man kan forvente af den kommende uge. Derudover synes jeg det er fedt at få nogle ord med på vejen om det sony-headset der bliver snakket om. Jeg vidste ikke, at det eksisterede og havde nok heller ikke læst anmeldelsen, hvis ikke de havde forklaret, hvorfor det var fedt.
Derudover er jeg bedøvende ligeglad med hvad mobilsiden plastrer baggrunden til med.

7 2

Om brug af cookies